ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Περιμένει περισσότερα από τον Ιντέγε ο Σίλβα

Περιμένει περισσότερα από τον Ιντέγε ο Σίλβα

To... ξύπνημα του Ιντέγε περιμένει ο Σίλβα στις Βρυξέλλες. Τα τετ α τετ με τον Νιγηριανό επιθετικό και η δοκιμή του Πουλίδο με τους βασικούς σε προπόνηση για να τον “τσιγκλίσει”.

Διανύει μία περίοδο ντεφορμαρίσματος; Έχει “μπουκώσει” από πλευράς δυνάμεων; Ό,τι και να συμβαίνει, το γενικό συμπέρασμα είναι ότι ο Μάρκο Σίλβα περιμένει εδώ και καιρό να δει τον πραγματικόΜπράουν Ιντέγε. Αυτόνπου "χόρτασε" με τις εμφανίσεις τον προπονητή και τον κόσμογια σχεδόν ένα τρίμηνο, από τον Οκτώβριο εώς τον Δεκέμβριο.

Το βράδυ της Πέμπτης (18/2, 20.00) οι “ερυθρόλευκοι” καλούνται να πάρουν σκορ πρόκρισης στις Βρυξέλλες επί της Άντερλεχτ. Μήπως έφτασε η στιγμή να “ξυπνήσει” ο Ιντέγε; Να θυμίσει κάτι από Ζάγκρεμπ, από Μόναχο, από Τούμπα, από ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη;

Ήλπιζε ο Πορτογάλος τεχνικός ότι ο Νιγηριανός θα “εμφανιζόταν” στο ΟΑΚΑ το περασμένο Σάββατο (13/2). Είχε κάνει και ένα σωρό συζητήσεις μαζί του την προηγούμενη εβδομάδα. Τον είχε συνεχώς από κοντά και είχε πειστεί ο Πορτογάλος ότι ο Ιντέγε θα ξαναφώναζε“παρών”. Έπεσε έξω τελικά. Με το που ξεκίνησε το ντέρμπι, άρχισε να καυγαδίζει με τον Κολοβέτσιο, έχασε και δύο-τρία κοντρόλ, είναι και παίκτης ψυχολογίας και αυτό είχε ωςαποτέλεσμα να τον πάρει από κάτω και να μην κάνει καθόλου αισθητή την παρουσία τουστο πρώτο 45λεπτο που ο Ολυμπιακός είχε κυριαρχήσει.

Ουσιαστικά το "limit down" στηναπόδοση του Ιντέγε έχει ξεκινήσει από τα μέσα Γενάρη. Ξεκίνησε δυναμικά με δύο γκολ με Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και με Λεβαδειακό στο Καραϊσκάκη, αλλά από τις 15 Ιανουαρίου- αν εξαιρεθεί το 5-0 με τον Αστέρα Τρίπολης - μοιάζει άλλος άνθρωπος, άλλος ποδοσφαιριστής!

Ο Σίλβα τον εμπιστεύεται και του το απέδειξε με πράξεις. Όταν έσκασε η ιστορία της αποχώρησης του Φινμπόγκασον, ο κόουτς των Πειραιωτών είχε εξηγήσει στους ανθρώπους του Ολυμπιακού ότι δεν θέλει άλλον επιθετικό. Είχε ξεκαθαρίσει ότι εμπιστεύεται τυφλά τον Ιντέγε, για τον οποίο θεωρούσε (και πιστεύουμε ότι ακόμα θεωρεί) ότι μπορεί να βγάζει σερί 90λεπτα και μάλιστα σε υψηλό τέμπο.

Όπως αναφέρουμε και παραπάνω, τον περίμενε με την ΑΕΚ. Τώρα ελπίζει ότι θα “εμφανιστεί” ο Ιντέγε στο Κονστάντ Βάντεν Στοκ. Ήδη τις τελευταίες τρεις μέρες άρχισε ξανά μία σειρά συζητήσεων και τετ α τετ μαζί του. Για να τον... τσιγκλίσει λίγο παραπάνω μάλιστα, έσπευσε να κάνει και στην προπόνηση της Τρίτης (16/2) μία δοκιμή βάζοντας για ένα διάστημα τον Πουλίδο με τους “βασικούς” στο δίτερμα. Για να του δείξει επί της ουσίας ότι αν δεν “ξυπνήσει”, αναγκαστικά θα δοθεί η ευκαιρία στον Μεξικανό.

Δίνεται μία εντύπωση ότι το ματς στο Κονστάντ Βάντεν Στοκ είναι κάτι σαν τελευταία ευκαιρία στον Ιντέγε για νασηκώσει κεφάλι. Με την Άντερλεχτ θα πάρειφανέλα βασικού. Αυτό λένε τουλάχιστον οι πληροφορίες από το Ρέντη. Θα αποτελέσει δηλαδή τεράστια έκπληξη αν δούμε τον Πουλίδο. Το θέμα είναι ότι αν ο Αφρικανός δεν δείξει σημάδια ανάκαμψης ούτε το βράδυ της Πέμπτης (18/2), τότε ο Σίλβα θα προχωρήσει στο Plan b.Θα αναγκαστεί να επιστρατεύσει τονΠουλίδο...

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ