ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Περέιρα: ''Θα μπορούσαμε οκτώ γκολ''

Περέιρα: ''Θα μπορούσαμε οκτώ γκολ''
Περέιρα INTIME SPORTS

Όχι τρία, αλλά οκτώ γκολ θα μπορούσε να βάλει στον Εργοτέλη ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τον Βίτορ Περέιρα. Τι είπε ο Πορτογάλος για τα ματς με Ντνίπρο και Παναθηναϊκό.

Για το ματς με τον Εργοτέλη ο Περέιρα είπε: ''Αυτό που σκέφτομαι είναι ότι στο πρώτο παιχνίδι που παίξαμε στο Παγκρήτιο, η ομάδα μας νίκησε στο τέλος με ένα γκολ διαφορά. Αυτό δείχνει ότι τέτοιου είδους ομάδες και ματς είναι δύσκολο να τα κερδίσεις, ιδιαίτερα όταν το πρώτο γκολ καθυστερεί να έρθει. Το κυριότερο πρόβλημά μας ήταν ότι δεν ερχόταν το γκολ και χάναμε την υπομονή μας. Παίξαμε με ένταση και επιθετικότητα και καταφέραμε να ανοίξουμε το σκορ και στο τέλος να φτάσουμε στη νίκη''.

Για τις τελικές: '' Όχι. Αυτό που θα με ανησυχούσε θα ήταν να μην δημιουργούσαμε ευκαιρίες. Σήμερα βάλαμε τρία γκολ, θα μπορούσαμε να βάλουμε έξι, εφτά, οκτώ γκολ. Το σημαντικό είναι ότι σκοράρουμε και δημιουργούμε φάσεις. Είναι σημαντικό το ότι ήμασταν σοβαροί και προσπαθούσαμε να πάρουμε την μπάλα στην κατοχή μας όταν την χάναμε. Για εμένα είναι το ίδιο σημαντικό τα γκολ όσο και το γεγονός ότι δεν υποφέραμε καθόλου από τον αντίπαλο''.

Για το χαμένο πέναλτι: ' 'Τα σημαντικά πέναλτι γίνονται γκολ''.

Για τα ματς με Ντνίπρο και Παναθηναϊκό: ' 'Αν είχαμε το περιθώριο να παίζουμε όπως οι άλλες ομάδες κάθε επτά-οκτώ μέρες, θα μπορούσαμε να τα προετοιμάζουμε με τον καλύτερο τρόπο. Δεν έχουμε αυτή την πολυτέλεια. Για εμένα είναι καλό το ότι έχουμε ματς ανά τρεις-τέσσερις μέρες γιατί είμαστε μέσα στους στόχους μας. Είμαστε σε καλό δρόμο για την Ευρώπη, διεκδικούμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Αυτό είναι ένα πρόβλημα, αλλά ωραίο πρόβλημα. Από εκεί και πέρα καταλαβαίνω ότι θα ήθελαν οι φίλαθλοι να βλέπουν τους καλύτερους παίκτες και να κατεβαίνει η καλύτερη δυνατή ομάδα για να προσφέρει θέαμα. Πρέπει να ζυγίσουμε τα πράγματα, γιατί δεν έχουμε αυτή την πολυτέλεια να τους βάζουμε όλους μέσα.

Πρέπει να αφήνουμε εκτός κάποιους παίκτες. Όπως για παράδειγμα σήμερα που αφήσαμε έξω τους Μήτρογλου και Σιόβα που έχουν κάποιες ενοχλήσεις που οφείλονται στα συνεχόμενα παιχνίδια. Αν είχαμε βάλει τον Μήτρογλου από την αρχή με την ΑΕΚ ή π.χ. τον Μανιάτη, για εμένα ήταν δεδομένο ότι δεν θα τους είχαμε με την Ντνίπρο. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να ζυγίζουμε τις καταστάσεις και να προσπαθούμε να παρουσιάζουμε το καλύτερο δυνατό επίπεδο για να μην ρισκάρουμε τυχόν τραυματισμούς''.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ