ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Περέιρα: "Οργάνωση και συγκέντρωση"

Περέιρα: "Οργάνωση και συγκέντρωση"
INTIME SPORTS

Ο Βίτορ Περέιρα ήταν ευχαριστημένος από την συμπεριφορά της ομάδας του στη νίκη επί του ΟΦΗ, ενώ εξήγησε για ποιον λόγο επέλεξε τον Φράνκο Χάρα για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πορτογάλου τεχνικού στη συνέντευξη Τύπου, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στο "Θ. Βαρδινογιάννης" με σκορ 3-0 επί του ΟΦΗ:

Περιμένατε τέτοια αντίσταση από τον ΟΦΗ με βάση τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα;

Περιμέναμε ένα τέτοιο παιχνίδι, μια θερμή ατμόσφαιρα. Γνωρίζαμε ότι ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα πολύ καλά οργανωμένη, που θα μας υποχρέωνε να δουλέψουμε πολύ σκληρά. Είναι μια ομάδα που θα αντιστεκόταν και δεν πιστεύαμε ότι θα κερδίζαμε χωρίς να προσπαθήσουμε και να δουλέψουμε πολύ.

Ήταν το τέταρτο παιχνίδι σας στον πάγκο του Ολυμπιακού και συνοδεύτηκε από ισάριθμη νίκη. Ποιες είναι οι αλλαγές που εντοπίζετε στο παιχνίδι της ομάδας σας;

Είδα μια ομάδα πολύ περισσότερο οργανωμένη και ενωμένη, που έδειξε θέληση για να κάνει αυτό που είχε σχεδιάσει. Είμαστε ευχαριστημένοι με τον τρόπο που ελέγξαμε τα συναισθήματά μας στο παιχνίδι και για το ότι είμαστε συγκεντρωμένοι, δημιουργήσαμε πολλές φάσεις και ήμασταν καλοί στην άμυνα.

Θα θέλαμε ένα σχόλιό σας για τη μεταγραφή του Χάρα.

Είναι ένας παίκτης, τον οποίο γνωρίζω καλά από την Πορτογαλία. Έπαιζε σε μια μεγάλη ομάδα όπως η Μπενφίκα. Είναι γρήγορος και μου αρέσουν οι ταχείς επιθετικοί. Δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης, αλλά σύντομα θα είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ