ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πέρασε τα ιατρικά ο Βάις

Πέρασε τα ιατρικά ο Βάις

Ο Βλάντιμιρ Βάις πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάεις που υποβλήθηκε και είναι ένα βήμα πιο κοντά στο να υπογράψει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Διάψευση της ΠΑΕ για συμφωνία με Μάντζιο.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού προσπαθούν να κάνουν το "μπαμ" του καλοκαιριού ώστε να "φτιάξουν" τον κόσμο τους ενόψει της νέας σεζόν και όλα συνηγορούν στο γεγονός πως θα τα καταφέρουν.

Ο Βλάντιμιρ Βάις έφτασε τα ξημερώματα της Παρασκευής στην Ελλάδα για λογαριασμό των "ερυθρολεύκων" προκειμένου να συζητήσει το ενδεχόμενο συνεργασίας, και όπως έγινε γνωστό από τους ανθρώπους της ΠΑΕ, πέρασε με επιτυχία όλες τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε.

Από εκεί και πέρα, οι συζητήσεις θα περάσουν στο τελικό στάδιο, με τον διευθύνοντα σύμβουλο της πειραϊκής ΠΑΕ Γιάννη Βρέντζο να μιλάει με την πλευρά του παίκτη (ο διάσημος μάνατζερ Μίνο Ραϊόλα τον εκπροσωπεί) το απόγευμα και να εκφράζεται αισιοδοξία πως θα υπάρχει θετική έκβαση στις διαπραγματεύσεις.

"Προτάθηκε ο Μάντζιος, δεν υπάρχει συμφωνία"

Εν τω μεταξύ, η ΠΑΕ Ολυμπιακός διέψευσε πως υπάρχει συμφωνία με τον Βαγγέλη Μάντζιο, "απαντώντας" με αυτό τον τρόπο σε σημερινά δημοσιεύματα του Τύπου που υποστήριζαν πως ο 30χρονος Έλληνας επιθετικός είναι έτοιμος να ντυθεί στα ερυθρόλευκα.

"Ούτε έχει κλείσει, ούτε τίποτα άλλο. Έχουμε τρεις επιθετικούς, τους Τζεμπούρ, Μήτρογλου και Ιωαννίδη. Για να αποκτηθεί επιθετικός, πρέπει να φύγει κάποιος από τους υπάρχοντες.

Αν, όμως, κρίνουμε πως πρέπει να αποκτήσουμε έναν ακόμα επιθετικό και αν χρειαστεί, θα το κοιτάξουμε", είναι η θέση της ΠΑΕ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ