ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πέρασε από "κόσκινο" την Ξάνθη ο Γκαρθία

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το απόγευμα της Κυριακής (21/1, 19:30) την Ξάνθη και ο Όσκαρ Γκαρθία δεν προσανατολίζεται σε πολλές αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που είχε παρατάξει κόντρα στην Λαμία.

Ο Όσκαρ Γκαρθία ασχολείται αποκλειστικά πολλές ώρες με την "ανάγνωση" του αντιπάλου. Ναι μεν έχει έναν συνεργάτη και τους τρεις αναλυτές της ομάδας, οι οποίοι έχουν επιφορτιστεί με το συγκεκριμένο κομμάτι, ωστόσο, κάθεται με τις ώρες και ο ίδιος για να παρακολουθήσει παιχνίδια των ομάδων που θα βρει στο δρόμο του ο Ολυμπιακός.

Για παράδειγμα, έχει περάσει από “ακτίνες Χ” την Ξάνθη ο ίδιος προσωπικά. Μέχρι και το ματς του α' γύρου στα Πηγάδια κάθισε και είδε ο 44χρονος Ισπανός τεχνικός, έτσι ώστε λίγη ώρα πριν φύγει η αποστολή από το Ρέντη για το Καραϊσκάκη, να δώσει στο... πιάτο την ακριτική ομάδα στους ποδοσφαιριστές του.

Αναφορικά με τις σκέψεις του Γκαρθία για την ενδεκάδα, ο νέος τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας αποδεικνύεται κρυψίνους. Όπως οι περισσότεροι Ίβηρες τεχνικοί που έχουν περάσει από τον κόκκινο πάγκο, έτσι και ο Γκαρθία, προτιμάει να κρατάει κλειστά τα χαρτιά του.

Στην τελευταία προπόνηση έριξε ιδιαίτερο βάρος στο κομμάτι των στατικών φάσεων. Εκεί φάνηκε ότι προσανατολίζεται σε ένα σχήμα με τον Προτό στα γκολπόστ, τους Φιγκέιρας (δεξιά), Σισέ, Ένχελς και Κούτρη (αριστερά) στην άμυνα, Ρομαό - Ζιλέ στα χαφ, τον Φορτούνη πίσω από τον Ανσαριφάρντ και τους Μιραλάς - Πάρντο στα “φτερά”. Θέση διεκδικεί και ο Σεμπά αντί του Φελίπε Πάρντο, με τον Κολομβιανό όμως να εμφανίζεται ως φαβορί.

Με λίγα λόγια, συγκριτικά με το ματς με την Λαμία, αναμένεται να προχωρήσει σε δύο αλλαγές. Ο Σισέ αντί του Μποτία και ο Πάρντο αντί του τιμωρημένου Μάριν.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ