ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πέπε: "Ονειρεύομαι όσο πιο πολλούς τίτλους μπορώ με τον Ολυμπιακό"

Πέπε: "Ονειρεύομαι όσο πιο πολλούς τίτλους μπορώ με τον Ολυμπιακό"
Pepe, olympiakos, in time, deltio typou IN TIME/DELTIO TYPOU

Ο Πέπε στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού τόνισε πως έχει έρθει στον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας και σημείωσε πως θέλει να κατακτήσει πολλούς τίτλους και να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται με τον Ολυμπιακό στο Champions League.

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού έκανε ο 23χρονος μέσος της Βιτόρια Γκιμαράες, Πέπε, ο οποίος ντύθηκε στα ερυθρόλευκα το μεσημέρι της Δευτέρας (7/9), καθώς συμφώνησε με τους Πειραιώτες σε τετραετές συμβόλαιο.

Μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του ο Πέπε μίλησε στην κάμερα των "ερυθρόλευκων" δηλώνοντας: " Ήταν για μένα πολύ εύκολο, πρόκειται για έναν μεγάλο σύλλογο, είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ".

Και συνέχισε: " Ευχαριστώ πολύ τον Ολυμπιακό που εμπιστεύτηκε τις ικανότητές μου για να εκπροσωπήσω αυτό τον μεγάλο σύζυγο και μπορώ να υποσχεθώ πως θα δουλεύω κάθε μέρα για να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να γίνει ακόμα καλύτερος. Ξέρω ότι είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος, στην Ελλάδα ο μεγαλύτερος. Ξέρω ότι εδώ οι απαιτήσεις είναι πολύ μεγάλες και γι' αυτό μου αρέσει", ανέφερε ο 23χρονος Πορτογάλος.

Ο Πέπε θέλησε να θέσει επίσης, τους στόχους για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, αλλά και για όσες θα ακολουθήσουν με εκείνον να αγωνίζεται με την ερυθρόλευκη φανέλα λέγοντας: "Ονειρεύομαι να κατακτήσω όσο πιο πολλούς τίτλους μπορώ εδώ και να πάω όσο πιο μακριά γίνεται στο Champions League".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ