ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πεντάδα επιστροφών στον Ολυμπιακό ενόψει Άρη

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί ενισχυμένος για την αναμέτρηση της Κυριακής (9/3, 19.30) με τον Άρη στο "Γ. Καραϊσκάκης". Ξανά στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς είναι οι Ομάρ, Βούκοβιτς, Καμαρά, Σισέ και Ντίας.

Σημαντικές επιστροφές στον Ολυμπιακό ενόψει του αγώνα με τον Άρη την Κυριακή (9/3, 19.30), για την 24η αγωνιστική της Super League. Ο Πέδρο Μαρτίνς είδε τους Ομάρ Ελαμπντελαουί, Γιάγκος Βούκοβιτς, Μαντί Καμαρά και Ζιλ Ντίας να αποθεραπεύονται πλήρως και να είναι σε θέση να χρησιμοποιηθούν στην αναμέτρηση.

Ο Παπ Αμπού Σισέ, από την πλευρά του, ξεπέρασε την ίωση που αντιμετώπισε και επιστρέφει στα πλάνα του Πορτογάλου προπονητή. Εκτός είναι ο τραυματίας Βασίλης Τοροσίδης και ασφαλώς ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Ο Ολυμπιακός είναι δεύτερος στη Super League με 54 βαθμούς, στο -7 από τον ΠΑΟΚ. Οι "ερυθρόλευκοι" προέρχονται από τρεις διαδοχικές νίκες, σε βάρος ΑΕΚ, ΟΦΗ και Απόλλωνα Σμύρνης.

Η αποστολή του Ολυμπιακού, που απαρτίζεται από 23 παίκτες, είναι οι εξής: Χουτεσιώτης, Λοντίγκιν, Σα, Ομάρ, Μεριά, Τσιμίκας, Κούτρης, Μιράντα, Βούκοβιτς, Παπαδόπουλος, Σισέ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φορτούνης, Ανδρούτσος, Γκιλιέρμε, Μασούρας, Ντίας, Ποντένσε, Γκερέρο, Χασάν, Σολδάνο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ