ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πέμπτη σερί νίκη για τους Νέους του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / ΝΕΟΙ Κ20 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / ΝΕΟΙ Κ20 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με τέρματα των Βοΐλη (30') και Βρουσάι (81'), ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από το Αγρίνιο, επικρατώντας με σκορ 2-0 του Παναιτωλικού για την 5η σερί του νίκη στο πρωτάθλημα της Super League Κ-20.

Στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Κ-20, που διεξήχθη το μεσημέρι της Κυριακής (10/12) στο Αγρίνιο, ο Ολυμπιακός επικράτησε με σκορ 2-0 του Παναιτωλικού.

Η νίκη αυτή ήταν η 5η συνεχόμενη για τους Πειραιώτες, που παρά το κακό τους ξεκίνημα στη διοργάνωση, πλησιάζουν στην κορυφή.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε τον αγώνα καλύτερα από τον αντίπαλο του και είχε ευκαιρίες με τον Βάρκα (19') και τον Κωστανάσιο (21') για να προηγηθεί από νωρίς, κάτι που κατάφερε με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα. Με σουτ ο Αλέξανδρος Βοΐλης, έπειτα από ασίστ του Γιάννη Βάρκα, σκόραρε και έδωσε προβάδισμα στους "ερυθρόλευκους".

Στην εκπνοή του ημιχρόνου ο Στάθης Λάμπρου απώλεσε τεράστια ευκαιρία από το ύψος της μικρής περιοχής, όταν αμυντικοί του Παναιτωλικού απομάκρυναν τη μπάλα πάνω στη γραμμή.

Στο 64' ο Κωστανάσιος με το κεφάλι σημάδεψε το δοκάρι, για να έρθει ο Βρουσάι στο 81' να σημειώσει το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού μετά από ωραία ατομική ενέργεια και σουτ. Η καλύτερη ευκαιρία των γηπεδούχων στο ματς ήταν στο 14ο λεπτό, όταν ο Ράμα απομάκρυνε τη μπάλα πάνω στη γραμμή.

Μετά από το τέλος του αγώνα ο τεχνικός των "ερυθρολεύκων", Βασίλης Βούζας, τόνισε:

"Συγχαρητήρια στα παιδιά για την εμφάνιση και τη νίκη. Έχουμε πει ότι κάθε αγώνας είναι τελικός. Παίξαμε σε μια δύσκολη έδρα και κυριαρχήσαμε απόλυτα. Η ομάδα δείχνει χαρακτήρα στα δύσκολα και σε κάθε παιχνίδι θα είναι καλύτερη. Έχουμε ως στόχο το πρωτάθλημα και θα παλέψουμε γι’ αυτό έως το τέλος".

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Καλαντζής, Πριόνας, Μπακογιάννης, Χριστογιάννης, Γιαννιώτης, Τσιγγάρας, Μπελεβώνης, Νταλακούρας, Γκασούκας (80’ Καββαδίας Αλ.), Κυζιρίδης (68’ Κοτρότος), Καββαδίας (46’ Γεωργούσης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καράδαης, Λάμπρου, Ράμα, Πανάγου, Κουγιός, Νεοφυτίδης, Ξενιτίδης (88’ Δήμος), Κωστανάσιος (83’ Φυτόπουλος), Βρουσάι, Βάρκας, Βοΐλης (75’ Χατζηιωαννίδης).

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ