ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πέφτουν οι υπογραφές με Μαρτίνς την επόμενη εβδομάδα

Πέφτουν οι υπογραφές με Μαρτίνς την επόμενη εβδομάδα
AP PHOTO/PAULO DUARTE

Τα τυπικά απομένουν ουσιαστικά για την πρόσληψη του Πορτογάλου τεχνικού από τον Ολυμπιακό. Αλαλούμ με την ημέρα άφιξης του 47χρονου. Στην πατρίδα του υποστηρίζουν ότι θα είναι μετά το Πάσχα στη χώρα μας.

Το τυπικό σκέλος απομένει πλέον για να φορέσει την ερυθρόλευκη φόρμα του ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο 47χρονος Πορτογάλος τεχνικός που είναι ο εκλεκτός για τον κόκκινο πάγκο έχει συμφωνήσει σχεδόν σε όλα με τον Ολυμπιακό και άμεσα θα πιάσει δουλειά για να σχεδιάσει την ομάδα της νέας περιόδου.

Θέμα ημερών ή και ωρών είναι ουσιαστικά η άφιξή του στην Ελλάδα. Εδώ και λίγες ώρες επικρατεί... αλαλούμ για την ημέρα που θα φτάσει στη χώρα μας. Δεν αποκλείεται να ήταν ακόμα και τις προηγούμενες μέρες στην Ελλάδα.

Όλα είναι πιθανά, καθώς από τους «ερυθρόλευκους» το μόνο που βγαίνει προς τα έξω είναι ότι πράγματι ο Μαρτίνς είναι ο άνθρωπος που είχαν στην κορυφή της λίστας τους για την τεχνική ηγεσία χωρίς ωστόσο να δίνονται περαιτέρω λεπτομέρειες περί οριστικής συμφωνίας.

Στην Πορτογαλία πάντως υποστηρίζουν ότι μετά το Πάσχα ο πρώην τεχνικός της Γκιμαράες θα έρθει στην χώρα μας για να υπογράψει το συμβόλαιό του (1+1) και να ξεκινήσει και με τη βούλα η εποχή «Πέδρο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό».

Photo credits: AP Photo/Paulo Duarte

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ