ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παύλου: "Φάνηκε το πάθος των παιδιών για την ομάδα τους"

Παύλου: "Φάνηκε το πάθος των παιδιών για την ομάδα τους"
INTIME SPORTS

Συγχαρητήρια σε παίκτες και τεχνικό τιμ μοίρασε ο Γιώργος Παύλου, υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος παρά την ήττα από τον ΠΑΟΚ και στάθηκε στο πάθος που έδειξαν οι παίκτες των "ερυθρολεύκων" για την ομάδα τους.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της "ΘΡΥΛΟΣ ΑΕ", Γιώργος Παύλου, μοίρασε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ της Κ-15 του Ολυμπιακού και σε δήλωση του υποστήριξε πως οι "ερυθρόλευκοι" ήταν ανώτεροι στον τελικό κόντρα στον ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι στο ποδόσφαιρο όπως μια ομάδα μπορεί να κερδίσει, έτσι μπορεί και να χάσει.

"Θέλω να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ για το πολύ καλό τους παιχνίδι στον τελικό του Πρωταθλήματος Super League K-15. Στο ποδόσφαιρο όμως όπως μια ομάδα μπορεί να κερδίσει, έτσι μπορεί και να χάσει.

Εμείς κρατάμε το πολύ καλό παιχνίδι της ομάδας μας και δείξαμε σ' όλους την ποιότητα και την ανωτερότητα των ποδοσφαιριστών μας. Φάνηκε στο παιχνίδι το πάθος και η αγάπη των παιδιών για την ομάδα τους, τον Ολυμπιακό.

Η τηλεόραση έδειξε το ματς και όλοι είδαν την ανωτερότητα μας. Τέλος θέλω να ευχηθώ περαστικά στον ποδοσφαιριστή μας Νικήτα Νικόλη ο οποίος τραυματίστηκε στον αγώνα", τόνισε ο κ. Παύλου.

Στο νοσοκομείο ο Νικόλης

Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Νικήτας Νικόλης τραυματίστηκε στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα στο κεφάλι και επειδή είχε ζαλάδες μετά από το τέλος του αγώνα, διακομίστηκε για εξετάσεις στο νοσοκομείο της Λάρισας. Η κατάσταση του δεν εμπνέει ανησυχία.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ