ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πατέρας Κέβιν Μπούα: "Θα εξετάζαμε σοβαρά πρόταση από τον Ολυμπιακό"

Πατέρας Κέβιν Μπούα: "Θα εξετάζαμε σοβαρά πρόταση από τον Ολυμπιακό"

Ο πατέρας και μάνατζερ του Κέιβ Μπούα, Άνχελ, μίλησε στο Sport24.gr για τη φημολογούμενη πρόταση που έχουν στα χέρια τους από τον Ολυμπιακό. Είναι αλήθεια; Πώς βλέπουν την προοπτική των "ερυθρόλευκων";

Από τη Μεγάλη Πέμπτη (16/4) είχε κυκλοφορήσει στην Ελλάδα το σενάριο ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Κέβιν Μπούα. Πως μάλιστα του έχει καταθέσει πρόταση. Τη Μεγάλη Παρασκευή (17/4) η ελβετική εφημερίδα "Blick" έκανε εντέλει πρώτη αναφορά στο συγκεκριμένο μεταγραφικό σενάριο.

Το Sport24.gr απευθύνθηκε στον πατέρα του 26χρονου εξτρέμ της Βασιλείας, Άνχελ Μπούα, ο οποίος μάλιστα λειτουργεί ως μάνατζέρ του. "Είναι μια φήμη και τίποτα ακόμη περισσότερο. Πρόταση από τον Ολυμπιακό δεν έχουμε, ούτε έχω μιλήσει με κάποιον από τη διοίκηση της ελληνικής ομάδας" ανέφερε.

Παραδέχτηκε ωστόσο ότι οι "ερυθρόλευκοι" και γενικά η Ελλάδα θα ήταν μια σοβαρή επιλογή για τον γιο του, που στο τέλος της σεζόν μένει ελεύθερος από τη Βασιλεία: "Θα μας ενδιέφερε η προοπτική του Ολυμπιακού, αλλά προς το παρόν δεν έχουμε πρόταση, οπότε δεν μπορούμε να συζητήσουμε πολλά. Αν είχαμε πρόταση, θα την εξετάζαμε σοβαρά. Θα υπήρχε πιθανότητα να προχωρήσει το θέμα. Η μόνη αλήθεια είναι ότι ένας Έλληνας μάνατζερ μας μίλησε για την προοπτική της Ελλάδας".

Ρωτήσαμε τον Άνχελ Μπούα αν είναι δεδομένη η αποχώρηση του γιο του Κέβιν από τη Βασιλεία, μια και τελειώνει και το συμβόλαιό του: "Όχι, δεν είναι δεδομένο. Θα εξαρτηθεί από τις προτάσεις που θα έχουμε και από αρκετά ακόμα πράγματα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Για πρόταση στον Μπούα της Βασιλείας γράφουν οι Ελβετοί


TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ