ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πατέρας Αράο στο Sport24.gr: "Αν ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός, μπορούμε να τα βρούμε"

Πατέρας Αράο στο Sport24.gr: "Αν ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός, μπορούμε να τα βρούμε"

Οι Βραζιλιάνοι στέλνουν τον Ουίλιαν Αράο της Φλαμένγκο στον Ολυμπιακό και ο πατέρας του ποδοσφαιριστή σχολίασε στο Sport24.gr τη φημολογία που αναπτύχθηκε στη χώρα του.

Το καλοκαίρι του 2018 ο Ολυμπιακός κυνήγησε τον Ουίλιαν Αράο της Φλαμένγκο. Η περίπτωση του 26χρονου τότε χαφ ήταν πολύ προχωρημένη. Ο Βραζιλιάνος πίεζε να πάρει μεταγραφή στους "ερυθρόλευκους", να αφήσει τη χώρα του και να κάνει το βήμα για την Ευρώπη.

Η μεταγραφή, που φαινόταν πως είναι δρομολογημένη, οδηγήθηκε σε "ναυάγιο" και ο λόγος σύμφωνα με όσα διέρρρευσαν, ήταν οι απαιτήσεις των εκπροσώπων του οι οποίες ξαφνικά άλλαξαν. Το Σάββατο (15/8) έγραψαν στη Βραζιλία ότι ο Αράο πρόκειται να κλείσει στον Ολυμπιακό. Ήρθε ξανά στο προσκήνιο η περίπτωσή του.

Το Sport24.gr μίλησε με τον πατέρα του 27χρονου κεντρικού χαφ, που λειτουργεί και ως εκπρόσωπός του. Ο Φλάβιο Αράο δήλωσε: "Δεν γνωρίζω κάτι για τον Ολυμπιακό. Δεν μου έχουν μεταφέρει το ενδιαφέρον του. Δεν μπορώ να σου πω λοιπόν αν ισχύει αυτό που μου λες". Τον ρωτήσαμε πόση είναι η ρήτρα στο συμβόλαιο του γιου του, που λήγει το 2023, και απάντησε:

"Αν πράγματι ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός, η ρήτρα δεν θα παίξει ρόλο. Θα διαπραγματευτούμε με τη Φλαμένγκο και μπορούμε να τα βρούμε". Ο Αράο είναι γεννημένος στις 3 Δεκεμβρίου 1992 και έχει ύψος 1.81. Αποτελεί βασικό στέλεχος της Φλαμένγκο, από την οποία ο Ολυμπιακός απέκτησε τον δεξιό μπακ Ραφίνια. Στο παρελθόν ο Αράο έχει περάσει μεταξύ άλλων σε Κορίνθιανς, Μποταφόγκο και Σαπεκοένσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Υπέγραψε ο Σολδάνο, 5 εκατ. ευρώ η οψιόν αγοράς
Ολυμπιακός: Η Γαλατασαράι προανήγγειλε τον Ομάρ
Ραφίνια: "Φεύγω, θα μιλήσω τη Δευτέρα για τη μεταγραφή μου"

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ