ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός: Ο Λάζαρος σκόραρε ύστερα από έναν γύρο

SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ /  EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Χρειάστηκε να περάσει ένας γύρος, 4 μήνες και 24 μέρες, για να βρει ξανά το δρόμο προς τα δίχτυα στη Super League ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Μετά τον Λεβαδειακό στις 26 Αυγούστου, ο ΠΑΣ στις 19 Ιανουαρίου.

Το καλοκαίρι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος πήρε την απόφαση να υπογράψει στον Ολυμπιακό. Ξεκίνησε τη σεζόν με... φόρα από την περσινή (47 συμμετοχές, 16γκολ), μετρώντας πέντε τέρματα με τους "ερυθρόλευκους" σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, μέχρι τα τέλη Αυγούστου. Έκτοτε είχε... σιγήσει με εξαίρεση το φανταστικό γκολ κόντρα στη Ντουντελάνζ, στους ομίλους του Europa League, τον περασμένο Νοέμβριο.

Ο 33χρονος εξτρέμ σκόραρε το Σάββατο (19/1) στους "Ζωσιμάδες" απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα (έκανε το 1-2). Ήταν μόλις το πρώτο του γκολ στη Super League ύστερα από έναν ολόκληρο γύρο. Στις 26 Αυγούστου είχε δώσει τη νίκη στον Ολυμπιακό απέναντι στον Λεβαδειακό (1-0). Από τότε στο πρωτάθλημα δεν είχε ξανασκοράρει.

Πέρασαν δηλαδή 4 μήνες και 24 μέρες για να βάλει γκολ ο Λάζαρος στη Super League, 146 μέρες. Φέτος με τον Ολυμπιακό ο διεθνής ακραίος επιθετικός έχει καταγράψει 19 συμμετοχές και έχει σημειώσει έξι γκολ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ