Παρτίζαν: "Οπαδοί του Ολυμπιακού έχουν πάρει εισιτήρια"

Παρτίζαν: "Οπαδοί του Ολυμπιακού έχουν πάρει εισιτήρια"

Με ανακοίνωσή της η Παρτίζαν ενημέρωσε τους φιλάθλους της ότι οπαδοί του Ολυμπιακού και του Ερυθρού Αστέρα έχουν πάρει εισιτήρια για την αναμέτρηση στο "Partizan Stadium" το βράδυ της Τρίτης (25/7, 21.45).

Η αναμέτρηση της Παρτίζαν με τον Ολυμπιακό έχει πάρει "φωτιά" λίγες ώρες πριν από τη σέντρα. Μετά τις φωτογραφίες με οπαδούς του ΠΑΟΚ που βρίσκονται στο Βελιγράδι ήρθε η ανακοίνωση της Παρτίζαν να βάλει και άλλα... δεδομένα στην εξίσωση.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Σέρβοι οπαδοί του Ολυμπιακού και του Ερυθρού Αστέρα φέρονται να έχουν πάρει εισιτήρια για την αναμέτρηση. Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι δεν θα επιτραπεί η είσοδός τους στο γήπεδο και ζητά από την αστυνομία να πάρει τα απαιτούμενα μέτρα για την πρόληψη πιθανών επεισοδίων.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση: "Η διοίκηση της Παρτιζάν ενημερώνει το κοινό ότι έχει λάβει γνώση πως, παρά τη συμφωνία της με τον Ολυμπιακό για τη μη μετακίνηση οπαδών στα παιχνίδια σε Βελιγράδι και Αθήνα, ένας αριθμός οπαδών του Ολυμπιακού είναι παρόντες στο Βελιγράδι. Επίσης, υπάρχει η πληροφορία πως αρκετοί οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα έχουν πάρει εισιτήρια για τον αποψινό αγώνα και προτίθενται να είναι δίπλα σε εκείνους του Ολυμπιακού, παρά τις κοινές επίσημες θέσεις που έχουν πάρει οι δύο σύλλογοι, αλλά και η UEFA προειδοποιώντας με τιμωρία.

Η Παρτιζάν ενημερώνει το κοινό ότι δεν θα επιτρέψει στους οπαδούς του Ολυμπιακού και του Ερυθρού Αστέρα να μπουν στο γήπεδο. Η απόφαση αυτή έγινε με μοναδικό γνώμονα να μη γίνουν επεισόδια στο γήπεδο. Οι οπαδοί της Παρτιζάν έχουν αγοράσει εισιτήρια σε όλες τις θύρες του γηπέδου, ακόμη και σε αυτή που συνήθως παραχωρείται σε οπαδούς των φιλοξενούμενων, τηρώντας τη συμφωνία με την UEFA για απαγόρευση παρουσίας οπαδών και των δύο ομάδων στους δύο αγώνες.

Η Παρτιζάν θα αποζημιώσει τους φιλάθλους στους οποίους δεν θα επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο που έχουν αγοράσει εισιτήριο, τηρώντας την παραπάνω απόφαση.

Επισημαίνουμε ότι το μοναδικό κίνητρο για την απόφασή μας αυτή είναι η ασφάλεια των θεατών και των συμμετεχόντων στον αγώνα, προκειμένου να είναι ένα παιχνίδι που θα διεξαχθεί σε ομαλές και αμιγώς αθλητικές συνθήκες.

Είμαστε βέβαιοι πως οι αρχές στη Σερβία θα λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα στη διάθεσή τους για να εφαρμόσουν την απόφαση της διοίκησής μας, που βασίζεται στη σύσταση της UEFA και τη συμφωνία των δύο συλλόγων".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Γιατί το να μένεις σε σχέση παχαίνει

Εργένηδες όλου του κόσμου, μπορείτε να αρχίσετε τα πανηγύρια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24