ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παρουσίαση της συνεργασίας με Stoiximan.gr

Παρουσίαση της συνεργασίας με Stoiximan.gr
INTIME SPORTS

Την Τρίτη (13/10, 17:00) θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου στο "Γ. Καραϊσκάκης", όπου ο Ολυμπιακός θα παρουσιάσει την μεγάλη χορηγική του συμφωνία με την εταιρία Stoiximan.gr.

Την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την συμφωνία του με την κορυφαία ελληνική εταιρεία διαδικτυακού στοιχήματος, stoiximan.gr, που πλέον κοσμεί την φανέλα των Νταμπλούχων Ελλάδας.

Το "ντεμπούτο" τουStoiximan.grστη φανέλα του Ολυμπιακού πραγματοποιήθηκε στο παιχνίδι για την 6η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Super League, με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (οι Πειραιώτες επικράτησαν με σκορ 2-0) και αναμενόταν η ειδική εκδήλωση για την παρουσίαση της χορηγικής συμφωνίας.

Αυτή θα πραγματοποιηθεί τελικά την Τρίτη το απόγευμα (13/10, 17:00) στην αίθουσα "V' Ammos" του "Γεώργιος Καραϊσκάκης", όπου σε συνέντευξη Τύπου ο Ολυμπιακός θα παρουσιάσει την συνεργασία του με την εταιρία Stoiximan.gr.

Επίσκεψη στο αρχαιολογικό μουσείο Πειραιά

Ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, προσκάλεσε τους ποδοσφαιριστές και τα στελέχη της Διοίκησης της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο αρχαιολογικό μουσείο Πειραιά, προκειμένου να δουν από κοντά ένα από τα πλέον σημαντικά αξιοθέατα της πόλης. Η επίσκεψη των "ερυθρολεύκων" θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (13/10) στις 12:30 ρο μεσημέρι.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ