ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πάρντο: "Οι αλλαγές δεν αγγίζουν τους παίκτες"

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΟΣΦΠ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - SPORTING LISBON / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΠΑΡΝΤΟ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΟΣΦΠ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - SPORTING LISBON / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΠΑΡΝΤΟ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Φελίπε Πάρντο τόνισε πως παρά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο, οι παίκτες γνωρίζουν πως ο στόχος είναι πάντα η κορυφή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κολομβιανός εξτρέμ του Ολυμπιακού μιλώντας στην κάμερα της NOVA, ενόψει της κυριακάτικης (7/1, 19:30) αναμέτρησης με την ΑΕΛ στο AEL FC Arena:

Για την περίοδο των διακοπών:

Οι μέρες των διακοπών ήταν οικογενειακές, πήγαμε στη Ρώμη και στο Βατικανό και βρεθήκαμε στη λειτουργία το πρωί στις 24 Δεκεμβρίου. Ζήτησα από τον Θεό υγεία για την οικογένειά μου και για εμένα.

Για το πόσο εύκολο είναι να κρατήσει ένας ποδοσφαιριστής το πρόγραμμα της ομάδας στις γιορτές:

Αυτό είναι θέμα διαχείρισης του χρόνου και το πότε πρέπει να κάνεις τι. Ήταν σημαντικές οι διακοπές αυτές για τους παίκτες, διότι είχαν την ευκαιρία να πάρουν χρόνο με την οικογένειά τους και να ξεκουραστούν. Αυτή τη φορά οι διακοπές ήταν αφιερωμένες στην οικογένεια.

Για το παιχνίδι που έρχεται με την ΑΕΛ σε συνδυασμό με την αλλαγή προπονητή:

Ο σύλλογος βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο με τις αλλαγές που έχουν γίνει. Όμως αυτό δεν αγγίζει τους παίκτες διότι ξέρουμε τον στόχο μας, που είναι να μείνει η ομάδα στην κορυφή. Γι 'αυτό θα πάμε εκεί να κερδίσουμε και να μείνουμε πρώτοι.

Έχω δει πολλά παιχνίδια της ΑΕΛ και το τελευταίο με την Ξάνθη. Κέρδισε εύκολα με καλή επιθετική λειτουργία, όμως εμείς ξέρουμε τι θέλουμε και τι να κάνουμε, να παίξουμε το παιχνίδι μας, κυριαρχικό ποδόσφαιρο και ποιοτικό, ώστε να συνεχίσουμε να βλέπουμε τους άλλους από την πρώτη θέση.

Τι σημαίνει ο τίτλος του Πρωταθλητή χειμώνα:

Σημαίνει ότι δηλώσαμε αυτό που θέλαμε ακόμα και όταν ήμασταν 5 βαθμούς πίσω. Στείλαμε το μήνυμα σε όλους, ότι θέλαμε να επιστρέψομε στην κορυφή και τώρα να μείνουμε εκεί.

Σίγουρα το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό με την απόσταση μεταξύ των ομάδων να είναι μικρή. Όμως ο Ολυμπιακός έχει δείξει ότι μπορεί και θέλει να είναι πρώτος και αυτό θα κάνουμε δίνοντας το 100% ώστε να πάρουμε το πρωτάθλημα.

Τι εύχεται για το 2018:

Στους φιλάθλους της ομάδας μας εύχομαι υγεία, ευτυχία και ευημερία. Για εμένα εύχομαι επιτυχίες, γκολ, ποιότητα και να πάω στο μουντιάλ. Το θέλω πολύ και πρέπει να παλέψω για να το πετύχω.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Φορτούνης για Λεμονή: "Σε ευχαριστούμε για όλα"
Γιαννιώτης: "Σίγουρα με πείσμωσε που έφυγα από τον Ολυμπιακό"
Φτάνει πια!
Ο Λεμονής κρίθηκε, τον Μάιο θα κριθούν άπαντες!
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ