ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πάρντο: "Δεν υπάρχει αδιάφορο ματς στο Champions League"

CHAMPIONS LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κολομβιανός εξτρέμ του Ολυμπιακού, Φελίπε Πάρντο, υποστήριξε ότι οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν τη νίκη απέναντι στη Γιουβέντους (5/12, 21:45), καθώς δεν υπάρχει αδιάφορο ματς στο Champions League.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Γιουβέντους στο "Γ. Καραϊσκάκης" (5/12, 21:45) για την τελευταία (6η) αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League. Μπορεί οι "ερυθρόλευκοι" να μην έχουν πιθανότητες συνέχειας της ευρωπαϊκής τους πορείας, αλλά δεν είναι αδιάφοροι όπως εξήγησε ο Κολομβιανός εξτρέμ, Φελίπε Πάρντο.

- Ήσουν αυτός που σκόραρε δύο φορές με τη Σπόρτινγκ. Είναι η φιλοδοξία σου να βάλεις ένα γκολ με την Γιουβέντους, να πάρει ο Ολυμπιακός κάτι από το παιχνίδι και να μην μείνει στην ισοπαλία με την Μπαρτσελόνα;

"Είναι αλήθεια πώς είμαι πολύ χαρούμενος που είχα σκοράρει δύο φορές σε εκείνο το ματς, γιατί ήταν δύο γκολ που βοήθησαν την ομάδα. Είχα την ευτυχία να βοηθήσω την ομάδα.

Αυτή τη στιγμή φυσικά και έχω την φιλοδοξία να παίξω, όμως, το πιο σημαντικό είναι να κάνουμε ένα άριστο παιχνίδι, να αποδείξουμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλά απέναντι στην Γιουβέντους, να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Γνωρίζουμε ότι είναι μία σπουδαία διοργάνωση το και πρέπει να την ολοκληρώσουμε τη χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο".

- Μετά από 11 χρόνια ο Ολυμπιακός παίζει ένα ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον στον όμιλο του Champions League. Τι είναι αυτό που στοίχισε στην ομάδα σου και τελικά παίζει με την Γιουβέντους ένα παιχνίδι που είναι κατά κάποιο τρόπο διαδικαστικού χαρακτήρα;

"Είναι αλήθεια πώς όλα τα ματς του Ολυμπιακού έχουν κάποιο ενδιαφέρον παρόλο που έχουμε ήδη αποκλειστεί. Δεν υπάρχει ένα ματς του Champions League που να μην έχει ενδιαφέρον. Εμείς θέλουμε να πάρουμε το τρίποντο και να τελειώσουμε με ωραίο τρόπο τη διοργάνωση. Δεν καταφέραμε από την αρχή να μαζέψουμε τους βαθμούς που έπρεπε. Είχαμε τη φιλοδοξία να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς, αλλά δεν τα καταφέραμε. Βρισκόμαστε όμως σε αυτή τη θέση και θέλουμε μπροστά στους φιλάθλους μας να πάρουμε το τρίποντο για να ολοκληρώσουμε το ταξίδι στην Ευρώπη".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ