ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πάρντο: "Δεν σκεφτόμαστε τον Παναθηναϊκό, μόνο τον Ολυμπιακό"

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSS

Ο Φελίπε Πάρντο μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ, για το ντέρμπι που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό και υποστήριξε ότι η ανάρτησή του στο Instagram δεν είχε σχέση με τον Τάκη Λεμονή.

Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Ολυμπιακό 1-0 στο "Γ. Καραϊσκάκης" για το ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή και ο Κολομβιανός εξτρέμ των "ερυθρολεύκων", Φελίπε Πάρντο, μίλησε μετά τη λήξη του ματς στον Sport24 Radio 103,3 στη μεικτή ζώνη του Φαληρικού γηπέδου.

Ο Νοτιοαμερικανός υποστήριξε ότι οι "ερυθρόλευκοι" σκέφτονται την ομάδα τους κι όχι τον Παναθηναϊκό και υποστήριξε ότι η ανάρτησή του στο Instagram μετά το ματς με την Μπαρτσελόνα δεν είχε σχέση με τον Τάκη Λεμονή.

- Πολύ σημαντική νίκη σε ένα ντέρμπι. Τι σημαίνει αυτή η νίκη για τη συνέχεια;

"Ήταν ένα πάρα πολύ σημαντικό ματς, το οποίο έπρεπε να κερδίσουμε. Τώρα, μένει να παλέψουμε για την πρώτη θέση, όπου οφείλουμε να είμαστε".

- Το "κλειδί" για τη νίκη;

"Ευφυΐα και υπομονή. Καλό ποδόσφαιρο από άποψη τακτικής. Πάθος επίσης, αν και μοιάζει λογικό. Αν δεν παίζαμε με πάθος, δεν θα μπορούσαμε να νικήσουμε".

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

- Τώρα έρχεται το ελληνικό "clasico" και ο Παναθηναϊκός είναι σε δύσκολη κατάσταση. Πώς βλέπεις το ματς;

"Εμείς, δεν σκεφτόμαστε τον Παναθηναϊκό. Σκεφτόμαστε μόνο τον Ολυμπιακό, εμάς δηλαδή. Πριν από αυτό, υπάρχει ένα ματς για το Κύπελλο (με Αχαρναϊκό στη Νίκαια) και πρέπει να νικήσουμε για να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση. Ξέρουμε πώς είναι αυτά τα ματς και το ντέρμπι πρέπει να το νικήσουμε".

- Πόσο δύσκολο είναι να επιστρέφεις από την ευρωπαϊκή στην ελληνική πραγματικότητα. Ειδικά σε ένα ντέρμπι...

"Ξέραμε ότι είχαμε απέναντί μας μια ομάδα με τεράστια εμπειρία και δύσκολο να την ανταγωνιστείς. Ήταν δύσκολο να παίξεις απέναντι στην καλύτερη ομάδα του κόσμου, την Μπαρτσελόνα. Το σημαντικό ήταν ότι δείξαμε καλό πρόσωπο. Με αυτόν τον θρίαμβο επί του ΠΑΟΚ, κερδίσαμε περισσότερη αυτοπεποίθηση".

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

- Όλες οι μεγάλες ομάδες (Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός) βλέπουμε ότι αφήνουν βαθμούς με τις μικρότερες ομάδες. Είναι αναμφίβολα ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα. Υπάρχει κάποια εξ' αυτών των τεσσάρων ομάδων που έχει έστω κι ένα μικρό πλεονέκτημα;

"Όχι, όχι. Εμείς σκεφτόμαστε μόνο τον Ολυμπιακό, το ποδόσφαιρο μας και θέλουμε να νικάμε κάθε ματς".

- Υπήρχε πολλή συζήτηση για μια ανάρτηση που έκανες μεσοβδόμαδα σε σχέση με δημοσίευμα ισπανικής εφημερίδα για την απόδοσή του στη Βαρκελώνη κι άφηνες αιχμές. Σε ποιον απευθύνθηκες;

"Πολλοί σκέφτηκαν ότι απευθύνομαι στον προπονητή. Αλλά, ήταν κάτι που πέρασε. Δεν έχει καμία σχέση με αυτόν τον προπονητή. Λογικά κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να παίζει σε αυτά τα μεγάλα ματς, απέναντι σε αυτές τις μεγάλες ομάδες.

Δεν μπορούσε να γίνει, είχα όμως λεπτά συμμετοχής, συνεχίζω να βρίσκομαι σε καλό ρυθμό και είμαι χαρούμενος γιατί πάντα έχω την εμπιστοσύνη του προπονητή".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ