ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παρεμβαίνει ο Ολυμπιακός στο διαιτητικό κατά της προσφυγής του ΠΑΟΚ

Παρεμβαίνει ο Ολυμπιακός στο διαιτητικό κατά της προσφυγής του ΠΑΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ολυμπιακός θα κάνει παρέμβαση στο Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο, επί της προσφυγής του ΠΑΟΚ για τη μη επικύρωση της βαθμολογίας της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ο ΠΑΟΚ έχει προσφύγει στο διαιτητικό δικαστήριο κατά της απόφασης για την επικύρωση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος, όσο υπάρχει εκκρεμοδικία για την υπόθεση του Ολυμπιακός - Πλατανιάς και ενδεχόμενης τιμωρίας των Πειραιωτών.

Στον "Δικέφαλο του Βορρά" ποντάρουν στην αφαίρεση των έξι βαθμών που προβλέπεται στο άρθρο 29 του ΚΑΠ, όμως με τα τωρινά δεδομένα πάει για την επόμενη σεζόν, διότι η φετινή βαθμολογία έχει επικυρωθεί. Γι' αυτό και προσέφυγε στο διαιτητικό, ώστε αν δικαιωθεί, να χαθούν από φέτος οι βαθμοί για τον Ολυμπιακό και να πάρει το πρωτάθλημα.

Από την πλευρά της, η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ θα κάνει παρέμβαση επί της προσφυγής του ΠΑΟΚ, ως έχουσα έννομο συμφέρον, με την εκδίκαση της υπόθεσης να έχει οριστεί για την Τρίτη (30/5).

Εν ολίγοις, δεν αφήνουν στην τύχη της την υπόθεση, αν και μέχρι τότε πολύ πιθανό να έχει βγει η απόφαση για το Ολυμπιακός - Πλατανιάς και αν δεν υπάρχει τέτοια τιμωρία για τους "ερυθρόλευκους", τότε δεν θα έχει και νόημα η προσφυγή στο διαιτητικό.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ