ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παράπονα Μίτσελ σε Μπονγκ και Βάις

Παράπονα Μίτσελ σε Μπονγκ και Βάις
INTIME SPORTS

Ο Μίτσελ ήταν ευχαριστημένος από την συνολική προσπάθεια των παικτών του κόντρα στην Παρί ΣΖ, ωστόσο είχε παράπονα από την κακή παρουσία των Βάις και Μπονγκ.

Το γκολ του Καβάνι στο 90' στέρησε από τον Ολυμπιακό ένα σημαντικό αποτέλεσμα στο "Παρκ ντε Πρενς" , έστω και αν οι "ερυθρόλευκοι" θα ήταν ούτως ή άλλως υποχρεωμένοι την τελευταία αγωνιστική να κερδίσουν την Άντερλεχτ (η οποία επίσης ηττήθηκε από την Μπενφίκα στο Βέλγιο με γκολ στο 90') στο "Γ. Καραϊσκάκης" προκειμένου να διασφαλίσουν την πρόκριση τους στους "16" του Champions League.

Ο Μίτσελ σαφώς και στενοχωρήθηκε με τον τρόπο που χάθηκε η ισοπαλία κόντρα στην Παρί ΣΖ, ωστόσο ήταν ευχαριστημένος από την συνολική προσπάθεια των παικτών του στο παιχνίδι.

Ο Ισπανός τεχνικός είχε τα παράπονα του όμως όσον αφορά την κακή παρουσία των Γκαετάν Μπονγκ και Βλάντιμιρ Βάις στο διάστημα που αγωνίστηκαν στο "Παρκ ντε Πρενς".

Ο Καμερουνέζος διεθνής μπακ δεν απέφυγε τα λάθη, κυρίως τακτικής, στα 45 λεπτά του πρώτου ημιχρόνου που έμεινε στο γήπεδο, γεγονός που ανάγκασε τον Μίτσελ να τον αντικαταστήσει στην ανάπαυλα κάνοντας του παρατηρήσεις για τις λάθος αντιδράσεις του αμυντικά.

Ο Βλάντιμιρ Βάις πήρε την θέση του Μπονγκ με την έναρξη της επανάληψης, με την ταυτόχρονη μετάθεση του Χοσέ Χολέμπας στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Ούτε ο Σλοβάκος όμως έκανε όσα του είχε ζητήσει ο προπονητής του, με συνέπεια να τα "ακούσει" κι αυτός ουκ ολίγες φορές, τόσο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης όσο και μετά την ολοκλήρωση του 90λεπτου.

Ο Μίτσελ του έκανε παρατηρήσεις για την κατάχρηση ντρίμπλας και τις μη συνεργασίες με τους συμπαίκτες του, αλλά και για την εν γένει συμπεριφορά του ανασταλτικά, αφού δεν έδειξε διάθεση να συμμετέχει σε αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ