ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ

Παραλίγο ήρωας για το Μαρόκο ο Ελ Αραμπί

Παραλίγο ήρωας για το Μαρόκο ο Ελ Αραμπί

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί επέστρεψε στην εθνική ομάδα του Μαρόκο 1033 μέρες μετά και λίγο μετά την είσοδό του στο ματς με τη Μαυριτανία έχασε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει και να χαρίσει νίκη.

Για την 1η αγωνιστική του πέμπτου ομίλου στα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής (τα τελικά διεξάγονται το 2021 στο Καμερούν), το Μαρόκο τέθηκε εντός έδρας αντιμέτωπο με τη Μαυριτανία. Στην αποστολή βρισκόταν και ο επιθετικός του Ολυμπιακού, Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Ενώ περνούσε η ώρα και το Μαρόκο αδυνατούσε να σκοράρει, ο Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς πέρασε στον αγώνα τον στράικερ των "ερυθρόλευκων" στο 75ο λεπτό της αναμέτρησης. Πέρασαν 1033 μέρες από την τελευταία φορά που αγωνίστηκε με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα ο 32χρονος επιθετικός του Ολυμπιακού.

Τελευταία του συμμετοχή ήταν στις 16/1/2017, σε αγώνα για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής κόντρα στο Κονγκό. Αξιοσημείωτο ότι πέντε λεπτά μετά την είσοδό του στον αγώνα, είχε τεράστια ευκαιρία να σκοράρει και να κάνει το 1-0, αλλά ο γκολκίπερ των Μαυριτανών "έβγαλε" το κοντινό του πλασέ.

Παραλίγο ήρωας για το Μαρόκο ο Ελ Αραμπί

Αυτή για τον Ελ Αραμπί ήταν η 42η συμμετοχή με το Μαρόκο, με το οποίο έχει πετύχει 15 γκολ. Τελευταία φορά που είχε σκοράρει με την εθνική του ήταν στις 29 Μαρτίου 2016, σε αγώνα κόντρα στο Πράσινο Ακρωτήρι.

Με τα "ερυθρόλευκα" φέτος ο διεθνής φορ μετρά επτά γκολ σε 16 συμμετοχές. Στον ίδιο όμιλο με Μαρόκο και Μαυριτανία βρίσκεται η Κεντροαφρικανική Δημοκρατία και το Μπουρουντί. Στα τελικά περνούν οι δύο πρώτοι του γκρουπ.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ