ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παραδοχή, νεύρα για Αρετόπουλο και τσαντίλα Μαρινάκη

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÓÐÏÑÔÉÍÃÊ ËÉÓÁÂÏÍÁÓ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - SPORTING LISBON (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÓÐÏÑÔÉÍÃÊ ËÉÓÁÂÏÍÁÓ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - SPORTING LISBON (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Φανερά εκνευρισμένος αποχώρησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης από το "Γ. Καραϊσκάκης" μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τον Ατρόμητο. Η παραδοχή των Πειραιωτών για την κακή εμφάνιση και τα νεύρα για τον Αρετόπουλο.

Η τέταρτη σερί γκέλα στο πρωτάθλημα έφερε εκνευρισμό και απογοήτευση στον Ολυμπιακό, που πρώτη φορά έρχεται αντιμέτωπος με μια τέτοια κατάσταση επί ημερών Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών αποχώρησε φανερά τσαντισμένος, αμίλητος, από το "Γεώργιος Καραϊσκάκης", λίγη ώρα μετά την λήξη της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βγήκε από τον χώρο των αποδυτηρίων και έφυγε από την κεντρική είσοδο του γηπέδου ανέκφραστος και αναμφίβολα προβληματισμένος από την εικόνα και την ήττα της ομάδας του.

Πάντως οι άνθρωποι του Ολυμπιακού διευκρίνιζαν πως ο ιδιοκτήτης της πειραϊκής ΠΑΕ δεν εισήλθε στα αποδυτήρια της ομάδας. Διοικητικά στελέχη των Πειραιωτών είναι αυτοί που θα αναλάβουν να πουν δύο κουβέντες στους ποδοσφαιριστές τις επόμενες μέρες.

ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ, ΝΕΥΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΕΤΟΠΟΥΛΟ

Οι Πειραιώτες αναγνωρίζουν από την πρώτη στιγμή ότι η εμφάνιση στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο δεν ήταν αυτή που άρμοζε στον Ολυμπιακό. Κατανοούν πλήρως ότι η απόδοση της ομάδας ήταν κατώτερη του επιθυμητού και η σημαντικότερη αιτία της ήττας.

Ωστόσο τα νεύρα για τον Αρετόπουλο δεν έλειπαν. Και δικαιολογημένα, καθώς ο ρέφερι από τον σύνδεσμο Τρικάλων έκλεισε τα μάτια του στην φάση του 79' όταν ο Μάντσον γκρέμισε τον Σεμπά εντός περιοχής.

Η παράβαση συνιστούσε τον καταλογισμό πέναλτι, όμως ο Αρετόπουλος δεν το υπέδειξε και προτίμησε να αφήσει το παιχνίδι να συνεχιστεί. Με την προοπτική της ισοφάρισης, ο Ολυμπιακός έστω και σε μια κακή για τον ίδιο μέρα, θα είχε την ευκαιρία να διεκδικήσει τη νίκη στο δεκάλεπτο που απέμενε συν τις όποιες καθυστερήσεις.

Η απόφαση του Αρετόπουλου ήρθε να προστεθεί σε μια σειρά παρόμοιων αποφάσεων κόντρα στον Ολυμπιακό σε αυτές τις πρώτες έξι αγωνιστικές, με χαρακτηριστικότερες την αποβολή - φάντασμα του Μίλιτς στο Περιστέρι (Λαμία), τον μη καταλογισμό πέναλτι και της αποβολής του Λισγάρα στην Ξάνθη (1-1), το άουτ που προηγήθηκε του τέρματος του Αστέρα στο Φάληρο (τελικό 1-1), φτάνοντας μέχρι το παιχνίδι με τον Ατρόμητο όπου ο Αρετόπουλος αρνήθηκε το πέναλτι του Μάντσον επάνω στον Σεμπά.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Λεμονής: "Δύσκολη κατάσταση, όχι όμως μη αναστρέψιμη"
Ήττα για τον Ολυμπιακό, 0-1 από τον Ατρόμητο στο Φάληρο
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ