ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παπασταθόπουλος σε Τοροσίδη: "Το καλύτερο τέλος κουμπάρε, συγχαρητήρια"

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2018 / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ / WORLD CUP 2018 / PRELIMINARY / GREECE - GIBRALTAR (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:  ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2018 / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ / WORLD CUP 2018 / PRELIMINARY / GREECE - GIBRALTAR (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, με ανάρτηση στα social media, συνεχάρη τον Βασίλη Τοροσίδη για την κατάκτηση του Κυπέλλου, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο ολοκλήρωσε την καριέρα του.

O Βασίλης Τοροσίδης ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο την ξεχωριστή καριερα του, πανηγυρίζοντας το νταμπλ με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ύστερα κι από τη νίκη με 1-0 επί της ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου.

Πολλοί πρώην και νυν συμπαίκτες έδωσαν συγχαρητήρια στον "Τόρο" για την κατάκτηση του τροπαίου, αλλά και τη γενικότερη πορεία του. Μεταξύ αυτών κι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, με τον οποίο ο 35χρονος αμυντικός διατηρεί φιλικές σχέσεις.

Ο Sokratis ανέβασε μία φωτογραφία του Τοροσίδη με την κούπα, γράφοντας χαρακτηριστικά: "Το καλύτερο τέλος κουμπάρε, συγχαρητήρια".

Δείτε την ανάρτηση:

Παπασταθόπουλος σε Τοροσίδη: "Το καλύτερο τέλος κουμπάρε, συγχαρητήρια"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ολυμπιακός: Ο Τοροσίδης νέος Σάββας Θεοδωρίδης στους ερυθρολεύκους
Ολυμπιακός: Αποχωρεί από τη δράση ο Τοροσίδης
"Έσπασε" ο Τοροσίδης μπροστά στην κάμερα ανακοινώνοντας το αντίο του
Βασίλης Τοροσίδης: Το photostory της τελευταίας βραδιάς της καριέρας του
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ