ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παπαδόπουλος: "Να αντιληφθούμε πόσο μεγάλο ματς είναι"

  CHAMPIONS LEAGUE / ÓÕÍÅÍÔÅÕÎÇ ÔÕÐÏÕ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÕ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÓÕÍÅÍÔÅÕÎÇ ÔÕÐÏÕ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÕ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού, Αβραάμ Παπαδόπουλος, επανέλαβε ότι στόχος των ερυθρόλευκων είναι η πρόκριση στους 32 του Europa League και ξεκαθάρισε ότι αυτά τα ματς κρίνονται στις λεπτομέρειες.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα (11/12, 22:00) για την τελευταία (6η) αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League και οι ερυθρόλευκοι θέλουν τη νίκη για να εξασφαλίσουν την τρίτη θέση και την συνέχεια της ευρωπαϊκής παρουσίας μέσω του Europa League.

O Aβραάμ Παπαδόπουλος υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου ότι τα ματς αυτά κρίνονται στις λεπτομέρειες και ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του δεν θα πιεστούν από το κατάμεστο Γ. Καραϊσκάκης.

- Ήταν 6 Δεκεμβρίου 2011 όταν έπαιξες για τελευταία φορά στους ομίλους του Champions League, σε αγώνα με την Άρσεναλ. Πώς αισθάνεσαι και αν νιώθεις έτοιμος για τον αγώνα που ακολουθεί...

"Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι πίσω στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Είναι πολύ σημαντικά παιχνίδια και για εμένα και για την ομάδα. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Στόχος είναι να νικήσουμε για να περάσουμε στους 32 του Europa League".

- Θα έλεγες κάτι στους συμπαίκτες σου πριν από το ματς ως αρχηγός;

"Αυτό που λέω και στον εαυτό μου. Να μπούμε συγκεντρωμένοι. Αυτά τα ματς κρίνονται στις λεπτομέρειες. Να αντιληφθούμε όλοι ότι πρόκειται για σημαντικό και μεγάλο ματς. Να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και με ομαδική δουλειά θα κατακτήσουμε τη νίκη".

- Πόσο εύκολο είναι για μια ομάδα να δίνει έναν τελικό ενώ στην κερκίδα θα υπάρχουν οπαδοί που είναι αδελφοποιημένοι;

"Είναι κάτι ευχάριστο που το ζήσαμε και στο πρώτο ματς. Είναι πρωτόγνωρο. Εμείς στο γήπεδο θα κοιτάξουμε να κάνουμε τη δουλειά μας. Να είμαστε πειθαρχημένοι και τελικά η ομάδα που θα περάσει στην επόμενη φάση. Δεν θα μας επηρεάσει η παρουσία των οπαδών στην εξέδρα".

- Πώς είσαι με το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισες;

"Είχα ένα μικρό πρόβλημα. Μακάρι να πάνε όλα καλά και στη σημερινή προπόνηση για να είμαι στη διάθεση του προπονητή μου".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ