ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ξεκίνημα με τεστ για covid-19

CHAMPIONS LEAGUE 2020-2021 / PLAY OFF / ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΠΑΕ ΠΑΟΚ / ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ)
PAOK, panigiriko, 2020-21/eurokinissi EUROKINISSI

Ο αγώνας την Κρασνοντάρ μονοπωλεί το ενδιαφέρον όλων στον ΠΑΟΚ. Από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για ανίχνευση του κορονοϊού πέρασαν το πρωίτα μέλη του αγωνιστικού τμήματος και άνθρωποι του Δικεφάλου.

Η εβδομάδα που επικεντρώνεται στον αγώνα της Τετάρτης (30/9) με την Κρασνοντάρ για τα playoffs του Champions League, ξεκίνησε με τους παίκτες, το τεχνικό επιτελείο, αλλά και το προσωπικό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να υποβάλλεται σε τεστ ανίχνευσης κορονοϊού.

Η UEFA είναι πολύ αυστηρή στα υγειονομικά πρωτόκολλα και επιβάλλει σε όλους όσους θα έχουν πρόσβαση στον αγωνιστικό χώρο στα παιχνίδια των διοργανώσεων της να έχουν αρνητικά τεστ κορονοϊού.

Έτσι σήμερα το πρωί έγιναν οι σχετικές εξετάσεις των ποδοσφαιριστών και των ανθρώπων της ομάδας που θα βρεθούν και πάλι το απόγευμα στην Τούμπα για την σημερινή (28/9) προπόνηση. Σε αυτήν θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση του Κάρολ Σβιντέρσκι που χθες μπήκε σε ένα μέρος του κανονικού προγράμματος των υπολοίπων συμπαικτών του και σήμερα θα δοκιμάσει να προπονηθεί κανονικά.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ