ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πάνω από 2000 φίλοι του Ολυμπιακού με ΑΠΟΕΛ

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ EUROKINISSI SPORTS

Με πολλούς φίλους στο πλευρό του θα διεκδικήσει ο Ολυμπιακός την Πέμπτη (08/12, 20:00) απέναντι στο ΑΠΟΕΛ την πρώτη θέση του ομίλου του στο Europa League. Τι σκοπεύει να κάνει με τους Ρέτσο και Ελαμπντελαουί ο Πάουλο Μπέντο.

Έντονη παρουσία των φιλάθλων του θα έχει στο ΓΣΠ της Λευκωσίας ο Ολυμπιακός, στη μάχη της πρωτιάς με το ΑΠΟΕΛ (08/12, 20:00, LIVE από το Sport24.gr), για το 2ο όμιλο του Europa League. Τα 1100 εισιτήρια που πήραν αρχικά οι "ερυθρόλευκοι", έφυγαν αμέσως, με αποτέλεσμα να ζητήσουν άλλα 300, τα οποία η κυπριακή ομάδα συμφώνησε να δώσει. Σε αυτά πρέπει να προστεθούν πολλά ακόμα που έχουν δοθεί σκόρπια σε φίλους του Ολυμπιακού στην Κύπρο.

Έτσι, στο σύνολο υπολογίζεται ότι θα βρεθούν πάνω από 2000 φίλαθλοι των πρωταθλητών Ελλάδος στις εξέδρες του γηπέδου. Θυμίζουμε, πως λόγω της συμπεριφοράς των φίλων του ΑΠΟΕΛ στον αγώνα του "Καραϊσκάκης", η κυπριακή ομάδα έχει τιμωρηθεί από την UEFA και η νότια πτέρυγα του ΓΣΠ θα είναι κλειστή.

Αποφασίζει για Ρέτσο και Ομάρ ο Μπέντο

Στα αγωνιστικά, ο Πάουλο Μπέντο θα καταλήξει την Τρίτη στο αν θα αγωνιστούν στην αναμέτρηση με το ΑΠΟΕΛ οι Παναγιώτης Ρέτσος και Ομάρ Ελαμπντελαουί. Όλα δείχνουν πως ο νεαρός Έλληνας αμυντικός θα είναι στη 18άδα και λογικά και στο αρχικό σχήμα, ενώ όσον αφορά στον Νορβηγό, επειδή έχει κάποιες ενοχλήσεις στον αστράγαλο από το ματς με την Κέρκυρα, ενδεχομένως ο Μπέντο να προτιμήσει να τον προφυλάξει, αφήνοντάς τον ακόμα και εκτός 18άδας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ