ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πάντελιτς: "Έτοιμοι όταν πρέπει"

Πάντελιτς: "Έτοιμοι όταν πρέπει"
INTIME SPORTS

Ο Μάρκο Πάντελιτς θεωρεί φυσιολογική την πτώση της απόδοσης του Ολυμπιακού στο 2ο ημίχρονο κόντρα στην Μπρέντα, ενώ τόνισε πως η ομάδα θα είναι έτοιμη όταν πρέπει

Ο Ολυμπιακός είχε μειωμένη απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στην Μπρέντα, κάτι που θεωρεί φυσιολογικό ο Μάρκο Πάντελιτς.

Ο Σέρβος μάλιστα ανέφερε πως η ομάδα θα είναι έτοιμη όταν πρέπει, δηλαδή, τέλη Αυγούστου που ξεκινά το πρωτάθλημα.

Για το παιχνίδι ο Μάρκο Πάντελιτς, τόνισε: " Κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο και είχαμε τέσσερις πέντε ευκαιρίες για γκολ. Στο τέλος κάναμε κάποιες αλλαγές, επηρεαστήκαμε, μας βγήκε η κούραση και αυτοί πέτυχαν δύο γκολ από δύο φάσεις".

"Σε αυτό το διάστημα της προετοιμασίας που βρισκόμαστε είναι λογικό να παίζεις ένα ημίχρονο καλό και ένα δεύτερο όχι τόσο καλό. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί. Είχαμε πολλές κατοχές, κάναμε σωστές πάσες και δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο... πέσαμε".

Για το φιλικό της Κυριακής κόντρα στην Χέερενφεεν, επεσήμανε: "Έτσι είναι το πρόγραμμα κανονισμένο, οπότε θα πρέπει να αντεπεξέλθουμε στις απαιτήσεις. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε την Χέερενφεεν και θα πρέπει να παρουσιαστούμε δυνατοί και φρέσκοι όσο γίνετε. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό φιλικό και μετά όταν γυρίσουμε στην Αθήνα να δώσουμε τα υπόλοιπα ματς που χρειάζεται να παίξουμε".

Για την μέχρι τώρα παρουσία του Ολυμπιακού στην προετοιμασία, συμπλήρωσε: "Θεωρώ πως μέχρι στιγμής έχουμε κάνει καλά παιχνίδια. Ορισμένα κερδίζεις και άλλα χάνεις. Έτσι είναι η προετοιμασία. Σημασία, πάντως, δεν έχει να παρουσιαστούμε έτοιμοι τώρα, αλλά στις 27-28 Αυγούστου όταν και θα ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις μας".

"Γιατί για την επόμενη σεζόν στόχος μας είναι να πάρουμε το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο, να κατακτήσουμε δηλαδή το νταμπλ και να κάνουμε μία καλή πορεία στο Champions League".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ