ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πανιώνιος - Ολυμπιακός: Το νικητήριο γκολ του Χασάν (VIDEO)

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πανιώνιος έφερε στα... όριά του τον Ολυμπιακό όμως η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς κατάφερε να πετύχει τη μεγάλη απόδραση από τη Νέα Σμύρνη με το γκολ του Χασάν στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων!

Ο Ολυμπιακός δεν είχε καθόλου καλή απόδοση στη Νέα Σμύρνη, προβλημάτισε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με τον Πανιώνιο και είχε την τύχη με το μέρος του όταν οι γηπεδούχοι ήταν άστοχοι στην τελική προσπάθεια σε αρκετές αντεπιθέσεις που έβγαλαν ( τους ακυρώθηκε λανθασμένα γκολ του Μασούρα στο 63'), όμως στο φινάλε χαμογέλασαν.

Όπως και στον αγώνα της 3ης αγωνιστικής όπου βρήκαν το γκολ της λύτρωσης με τον Νάτχο στο 92ο λεπτό κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, έτσι και το βράδυ της Δευτέρας οι Πειραιώτες "χτύπησαν" στο ίδιο λεπτό, με τον Χασάν να φοράει αυτή τη φορά το μανδύα του ήρωα και να γίνεται ο 9ος διαφορετικός σκόρερ για την ομάδα του στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Φετφατζίδης από τα δεξιά άνοιξε στον Ελαμπντελαουί, εκείνος έβγαλε τη σέντρα και ο Αιγύπτιος στράικερ νίκησε με κεφαλιά τον Κότνικ για να γράψει το "4 στα 4" του Ολυμπιακού στη φετινή Super League και να τον στείλει με πολύ καλή ψυχολογία ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι στο "Καραϊσκάκης" με τον ΠΑΟΚ.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ