ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πανηγύρισε και στα social media το πρώτο του γκολ ο Χασάν

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) ΕUROKINISSI

Το γκολ του στο φινάλε κόντρα στον Πανιώνιο κράτησε τον Ολυμπιακό στην κορυφή με το εντυπωσιακό "4 στα 4" και ο Χασάν θέλησε να μοιραστεί τη χαρά του και μέσω ανάρτησης στα social media.

Ο Ολυμπιακός φλέρταρε με την πρώτη του γκέλα στο πρωτάθλημα για δεύτερη διαδοχική αγωνιστική, όμως κατάφερε και πάλι να βρει την άκρη και να πάρει το τρίποντο.

Απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης ήταν ο Νάτχο ο από μηχανής Θεός ενώ κόντρα στον Πανιώνιο το φιλί της ζωής στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς το έδωσε ο Χασάν με χρυσή κεφαλιά στο 92ο λεπτό.

Αυτό μάλιστα το γκολ ήταν το πρώτο για τον Αιγύπτιο διεθνή άσο με τα ερυθρόλευκα χρώματα και για αυτό θέλησε να μοιραστεί με τους φανς τους τη μεγάλη χαρά του, ανεβάζοντας το σχετικό video στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram.

"Μία πολύ ξεχωριστή στιγμή, το πρώτο μου γκολ με τον Ολυμπιακό", ήταν το σχόλιο του φορ των Πειραιωτών, που πήρε και μία άτυπη ρεβάνς από τον... εαυτό του για τη μεγάλη χαμένη ευκαιρία που είχε στο ευρωπαϊκό ντεμπούτο του με τους "ερυθρόλευκους" απέναντι στην Μπέτις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ