ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Η κριτική των ερυθρόλευκων

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός (1-1) ολοκληρώθηκε και το Sport24.gr σας παρουσιάζει την κριτική των ποδοσφαιριστών του Πέδρο Μαρτίνς.

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός μονομάχησαν στο Ολυμπιακό Στάδιο. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1. Το Sport24.gr αναλύει την απόδοση των παικτών του Πέδρο Μαρτίνς.

Εξαιρετικός από πλευράς ερυθρολεύκων ο Σα που έπιασε πάλι πέναλτι, ενώ σε αρκετούς παίκτες ήταν φανερή η κούραση από την υπερπροσπάθεια κόντρα στην Τότεναμ μεσοβδόμαδα.

Πάμε να δούμε την κριτικά:

ΣΑ: Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού ήταν ο κορυφαίος παίκτης της ομάδας του. Ο Πορτογάλος έπιασε το πέναλτι του Μακέντα, ενώ παράλληλα είχε καλές τοποθετήσεις στις απειλητικές στιγμές του Παναθηναϊκού με πρωταγωνιστή τον Ιταλό επιθετικό.

ΣΕΜΕΔΟ: Έχει ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη. Ο Σεμέδο, όμως, σήμερα δεν βρέθηκε σε καλή βραδιά. Στο αέρα ήταν κυρίαρχος, αλλά είχε προβλήματα σε στιγμές που ο Παναθηναϊκός έμπαινε στην περιοχή. Ο αμυντικός του Ολυμπιακού έκανε και το πρώτο πέναλτι που κέρδισε η γηπεδούχος ομάδα.

ΜΕΡΙΑ: Λάθη και από τον Μεριά. Ο Τυνήσιος είχε θέματα στο ένας εναντίον ενός. Παράλληλα, έκανε το δεύτερο πέναλτι που ο Παναθηναϊκός μέσω του Μολό εκμεταλλεύτηκε και ισοφάρισε σε 1-1. Γενικά, το δίδυμο της άμυνας του Μαρτίνς δεν θύμιζε αυτό που είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε.

ΟΜΑΡ: Πάντα πιστός στη θέση του ο αρχηγός του Ολυμπιακού. Αμυντικά έδωσε βοήθειες, όμως επιθετικά ήταν αθόρυβος στο Ολυμπιακό Στάδιο.

ΤΣΙΜΙΚΑΣ: Ο Τσιμίκας συνέχισε να είναι καλός, όπως από την αρχή που ο Πέδρο Μαρτίνς του έδωσε φανέλα βασικού. Πολλά τρεξίματα, ατελείωτες δυνάμεις και παραγωγικός στην επίθεση. Βέβαια, η κούραση από τα συνεχόμενα ματς φάνηκε όταν μπήκε στο ματς ο φρέσκος Περέα που τον προβλημάτισε με τις κινήσεις του.

ΓΚΙΛΙΕΡΜΕ: Κουρασμένος ο ποιοτικός μέσος του Ολυμπιακού. Ένα "κλικ" πιο αργός σε σύγκριση με τα προηγούμενα ματς και όχι τόσο παραγωγικός στην δημιουργία.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Ο Μπουχαλάκης στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό κρατούσε τη θέση του. Μάλιστα, στο γκολ του Γκερέρο ήταν εκείνος που έδωσε 40αρα μπαλιά στον Τσιμίκα, προτού ο δεύτερος μοιράσει την ασίστ στον σκόρερ Γκερέρο.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Λίγα πράγματα από τον Μασούρα, δείγμα της κούρασης. Ο Πέδρο Μαρτίνς είδε ότι ο διεθνής επιθετικός δεν απέδιδε και τον πέρασε αλλαγή.

ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ: Εμπειρία, ποιοτικά αγγίγματα στην μπάλα και τρέξιμο στα λεπτά που τον αφήνει ο Μαρτίνς στον αγωνιστικό χώρο. Στο ντέρμπι, όμως, ο Παναθηναϊκός έπαιξε σκληρά τον Γάλλο μαέστρο και του έκλεισε τους χώρους.

ΠΟΝΤΕΝΣΕ: Ο Πορτογάλος εξτρέμ πήρε προσπάθειες, έδωσε μέτρα στον Ολυμπιακό σε κάποιες φάσεις, αλλά στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης ήταν ακίνδυνος. Φάνηκε κι αυτός κουρασμένος, μετά την υπερπροσπάθεια με την Τότεναμ που ήταν εξαιρετικός.

ΓΚΕΡΕΡΟ: Βρίσκεται στο χορτάρι για να κάνει μία συγκεκριμένη δουλειά. Να είναι στο σωστό μέρος, τη σωστή στιγμή. Στο ματς με τον Παναθηναϊκό έκανε τη δουλειά του και σκόραρε ένα πολύ όμορφο γκολ. Από εκεί και πέρα ως συνέπεια της κακής δημιουργίας του Ολυμπιακού, γενικότερα, δεν τον είδαμε να απειλεί σε άλλες φάσεις.

ΟΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ

ΡΑΝΤΖΕΛΟΒΙΤΣ: Ο Πέδρο Μαρτίνς τον έριξε στη μάχη στο 66'. Ο Σέρβος παρότι ενθουσιώδης στις προσπάθειές του δεν έκανε κάτι ουσιαστικό.

ΚΑΜΑΡΑ: Ο Καμαρά μπήκε στη θέση του Βαλμπουενά στο 69' και βοήθησε τους μέσους του Ολυμπιακού. Ήταν ξεκούραστος, έτρεξε στο γήπεδο, ενώ φαινόταν ότι ήθελε να βοηθήσει και επιθετικά.

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Μπήκε στο ντέρμπι στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων και δεν πρόλαβε να δείξει κάτι.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ