ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Πάμε να το πάρουμε..."

"Πάμε να το πάρουμε..."

Αποφασισμένοι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού για το αποψινό (20:30) αιώνιο ντέρμπι του ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό και με διπλή υπόσχεση. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Η ώρα του ντέρμπι έφτασε. Ο Ολυμπιακός πηγαίνει στο ΟΑΚΑ με διπλό στόχο. Από τη μία, η ουσία. Το "τέσσερα στα τέσσερα" και να δει τη συνέχεια με διαφορετικό μάτι. Ο δεύτερος στόχος, το πρεστίζ. Η ικανοποίηση για τον κόσμο, αλλά και τον Βαγγέλη Μαρινάκη που έδωσε το στίγμα του, στην επίσκεψή του στο Ρέντη, το πρωί της Πέμπτης (19/9).

Το 2-2 με την Τότεναμ έδωσε τροφή για πολλά και θετικά σχόλια. Το απόλαυσαν το βράδυ της Τετάρτης οι παίκτες του Ολυμπιακού, το έδειξαν στα social media με τις αναρτήσεις τους, το επιβεβαίωσαν και με τις δηλώσεις τους. Παραμένουν αήττητοι, αλλά και χθες και προχθές, στο Ρέντη μια κουβέντα γίνεται. Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά, μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι, έδειξε να γνωρίζει. Παιχνίδια τέτοια έχει παίξει δεκάδες στην καριέρα του, θα είναι το πρώτο του ελληνικό ντέρμπι, όμως. Έχουν ενημερωθεί και οι άλλοι της… παρέας, που ήρθε φέτος το καλοκαίρι. Όπως ο Σεμέδο για παράδειγμα.

Οι παίκτες, στις συζητήσεις τους, είναι στο μοτίβο του κόσμου. "Πάμε να το πάρουμε, το θέλουμε πολύ", είναι οι ατάκες τους. Ξεκάθαρος ο στόχος. Νιώθουν ότι είναι καλύτεροι. Είδαν τον αντίπαλό τους και σε video, είχαν εικόνα και για το Άρης-Παναθηναϊκός 4-0. Ξέρουν ότι θα είναι άλλο ματς, πως έχει τις ιδιαιτερότητές τους, αλλά ουσιαστικά αυτό που καλούνται να κάνουν, είναι να δείξουν την ανωτερότητά τους και εντός συνόρων.

Ως τώρα, οι τρεις αναμετρήσεις των Πειραιωτών στο πρωτάθλημα είχαν τις δυσκολίες τους. Νίκες 1-0 επί Αστέρα Τρίπολης και ΑΕΛ, αλλά με πολύ… ζόρι. Το 5-0 με τον Βόλο δείχνει εντυπωσιακό, αλλά ως το 70’ το ματς ήταν στο 1-0. Ξέσπασε στο τέλος ο Ολυμπιακός και έτσι βρίσκεται πρώτος, με το απόλυτο των βαθμών και 7-0 τέρματα.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες θα παραταχθούν στο ΟΑΚΑ. Επισημάναμε και σε σχετικό μας άρθρο, πως οι περισσότεροι γνωρίζουν τις συνθήκες. Το τι μπορεί να τους περιμένει. Όπως έχουν ενημερωθεί και για την κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου. Νιώθουν, όμως, πως είναι και μια δέσμευση απέναντι στον κόσμο τους και στον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού.

Σαν… ποδοσφαιριστής άλλωστε, τους μίλησε κάποια στιγμή ο Βαγγέλης Μαρινάκης. "Δίνουμε όλοι το λόγο μας, πως την Κυριακή θα κερδίσουμε το παιχνίδι. Θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να προχωρήσουμε αήττητοι στο πρωτάθλημα", τους επισήμανε χαρακτηριστικά και αυτό έχει μπει για τα καλά στο μυαλό των ποδοσφαιριστών.

Είναι πολύ πιθανό ο κόσμος να το δείξει και σήμερα πόσο πολύ θέλει αυτό το ματς. Δεν αποκλείεται έτσι, στην αναχώρηση της ομάδας από τις εγκαταστάσεις του Ρέντη, να βρεθούν οπαδοί του Ολυμπιακού που θα θελήσουν να περάσουν το μήνυμά τους για μια ακόμη φορά.

Τι απομένει; Η πράξη. Το "πάμε να το πάρουμε…", να φανεί και στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ απόψε στις 20:30.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ