ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πάλι μπλέκουν τον Ολυμπιακό με Μολέδο

Ysrael Zuniga of Peru's Juan Aurich, right, fights for the ball with Rodrigo Moledo of Brazil's Internacional during a Copa Libertadores soccer match in Porto Alegre, Brazil, Thursday Feb. 9, 2012. (AP Photo/Nabor Goulart)
Ysrael Zuniga of Peru's Juan Aurich, right, fights for the ball with Rodrigo Moledo of Brazil's Internacional during a Copa Libertadores soccer match in Porto Alegre, Brazil, Thursday Feb. 9, 2012. (AP Photo/Nabor Goulart) AP PHOTO/NABOR GOULART

Ο 31χρονος Βραζιλιάνος στόπερ της Ιντερνασιονάλ, Μολέδο, ξανά στο προσκήνιο για τoν Ολυμπιακό, αλλά το πιθανότερο σενάριο έχει να κάνει με τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Νέος κύκλος σεναρίων από την Βραζιλία για Ολυμπιακό και Μολέδο. Και νέος κύκλος επαφών, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ που έρχονται από την άλλη άκρη του Ατλαντικού. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην Βραζιλία, οι ερυθρόλευκοι ποτέ δεν έπαψαν να είναι σε ανοικτή επαφή με την Ιντερνασιονάλ για τον πρώην αμυντικό του Παναθηναϊκού.

Τα νεότερα που έρχονται από το Πόρτο Αλέγκρε αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός έχει κάνει ήδη μία πρώτη κρούση στην Ιντερνασιονάλ, γεγονός πάντως που δεν επιβεβαιώνεται.

Οι Βραζιλιάνοι το έχουν τραβήξει από τα… μαλλιά το θέμα, τονίζοντας ότι οι Πειραιώτες ψάχνονται να πάρουν τον Μολέδο μέσα στον Γενάρη.

Βέβαια, είναι αδύνατο να συμβεί κάτι τέτοιο, γιατί η Ιντερνασιονάλ αν πουλήσει τον Μολέδο στον Ολυμπιακό, θα πρέπει να δώσει ένα "γερό" ποσοστό στον Παναθηναϊκό.

Να θυμίσουμε ότι το περασμένο καλοκαίρι το κλαμπ του Πόρτο Αλέγκρε από βδομάδα σε βδομάδα ανέβαζε το "κασέ" του παίκτη και από τα 3 εκατομμύρια ευρώ είχε φτάσει στα 5.

Η ρήτρα που έχει ο Παναθηναϊκός στο ενδεχόμενο επιστροφής του Μολέδο σε ελληνικό ομάδα έχει ισχύ έως την τωρινή μεταγραφική περίοδο.

Από το καλοκαίρι όμως δεν υφίσταται αυτή η ρήτρα και δεν αποκλείεται να μπλεχτεί για τα καλά ο Ολυμπιακός με τον Μολέδο από την επόμενη σεζόν. Κι αυτό, γιατί όπως αναφέρουν οι Βραζιλιάνοι, ο 31χρονος στόπερ θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα!

Photo credits: eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ