ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πάλι εκτός αποστολής ο Ανσαριφάρντ

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΛΑΡΙΣΑ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΛΑΡΙΣΑ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πάουλο Μπέντο για ακόμη μία φορά έδειξε ξεκάθαρα ότι ο Ανσαριφάρντ στα μάτια του είναι πίσω στις επιλογές του από τον Ιντέγε και τον Καρντοσο. Φώναξε "παρών" ο Φορτούνης. Αναλυτικά η αποστολή ενόψει ΑΕΚ (19/2, 19:30)

Γνωρίζοντας το πώς κινείται ο Πάουλο Μπέντο από την πρώτη μέρα της θητείας του, δεν είχε και πολλές εκπλήξεις η ανακοίνωση της 18άδας για τον αγώνα με την ΑΕΚ. Το γεγονός ότι έμεινε ξανά έξω ο Ανσαριφάρντ, απλώς επιβεβαίωσε ξανά ότι τον έχει τρίτο στις επιλογές του πίσω από τους Ιντέγε και Καρντόσο.

Στα ευχάριστα για τον Πορτογάλο η επιστροφή του Νιγηριανού στην 18άδα, όπως και του Ελιουνούσι. Επίσης, ο Φορτούνης προπονήθηκε κανονικά και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

Έξω έμεινε ο Παρέδες λόγω μίας τενοντίτιδας στο γόνατο, ενώ εκτός είναι και οι Μάριν, Τσόρι, Καμπιάσο και Νικολάου. Επιστροφή για τον Ντα Κόστα σε 18άδα μετά από σχεδόν δύο μήνες. Τελευταία του παρουσία ήταν πριν από τα Χριστούγεννα, αλλά η συμμετοχή του στο Κόπα Άφρικα και κατ' επέκταση κάποιες ενοχλήσεις που έβγαλε στην επιστροφή του στο Ρέντη, τον είχαν θέσει νοκ άουτ.

Αναλυτικά η αποστολή: Ανδρούτσος, Μποτία, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Σισοκό, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Λεάλι, Μανθάτης, Μάρτινς, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά, Βιάνα.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Καθρέφτη - καθρεφτάκι μου
10 γκολάρες σε ΑΕΚ - Ολυμπιακός
Οι πρώτες σκέψεις τουΜπέντο για ΑΕΚ!
Μπέντο: "Διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με τον πρώτο γύρο"
Ελιουνούσι: "Θα είμαι διαθέσιμος ενόψει ΑΕΚ"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ