ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πάλι δεν σκόραρε στο "Καραϊσκάκης" ο Ολυμπιακός

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Για ακόμη μια φορά ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να σκοράρει σε εντός έδρας αγώνα του, γνωρίζοντας την ήττα με 0-1 από τον Πανιώνιο. Σε όλες τις διοργανώσεις έχει μείνει "άσφαιρος" και φέτος το Καραϊσκάκη δεν είναι η δύναμή του.

Ο Πανιώνιος έκανε την έκπληξη της 22ης αγωνιστικής στη Super League, επικρατώντας του Ολυμπιακού με 1-0 στο "Καραϊσκάκης" και υποχρέωσε τους "ερυθρόλευκους" να μείνουν για έβδομη φορά χωρίς γκολ σε εντός έδρας ματς φέτος σε όλες τις διοργανώσεις.

Η αρχή έγινε στα προκριματικά του Champions League με αντίπαλο την Χαποέλ Μπερ Σεβά, όταν στον πάγκο βρισκόταν ακόμα ο Βίκτορ. Οι "ερυθρόλευκοι" έμειναν στο 0-0 με τους Ισραηλινούς, γνωρίζοντας στην συνέχεια τον οδυνηρό αποκλεισμό, ενώ ακολούθησε η δύσκολη πρόκριση απέναντι στην Αρόουκα επί θητείας Μπέντο. Ευτυχώς που οι Πειραιώτες είχαν νικήσει 1-0 εκτός έδρας, διότι ίσως είχαν δεύτερο δράμα μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Από 'κει και πέρα, ακολούθησε η ήττα με 0-1 από τον ΑΠΟΕΛ για την φάση των ομίλων με γκολ του Πιέρου Σωτηρίου, σε ένα ματς που ο Ολυμπιακός έπαιξε καλά, έχασε πολλές ευκαιρίες, είχε δοκάρια, αλλά δεν βρήκε δίχτυα. Ήταν μαγική εικόνα το τελικό σκορ, όμως στο δια ταύτα δεν κατάφερε να σκοράρει και να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Στις 16 Φεβρουαρίου, η ομάδα του Πάουλο Μπέντο έμεινε στο 0-0 με την Οσμάνλισπορ, αλλά ευτυχώς στη ρεβάνς ήταν πιο αποτελεσματική και πήρε τη νίκη στην Τουρκία με 3-0.

Από κει και πέρα, πριν το ματς με τον Πανιώνιο, ο Ολυμπιακός μετρούσε και δυο εντός συνόρων γκέλες χωρίς να καταφέρει να σκοράρει. Στο πρωτάθλημα και έπειτα από κακή εμφάνιση, έμεινε στο 0-0 με την Κέρκυρα του Μιχάλη Γρηγορίου (η μόνη λευκή ισοπαλία στα τελευταία 45 εντός έδρας ματς πρωταθλήματος), για να ακολουθήσει το 0-0 με τον Ατρόμητο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, αφήνοντας ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς στο Περιστέρι. Μάλιστα, θυμίζουμε ότι ανάλογο αποτέλεσμα με την ομάδα των Δυτικών Προαστίων είχε έρθει και το 2014 για την ίδια διοργάνωση.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ