ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Παίζει" το σενάριο με Μπεν στα άκρα!

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÐÁÑÔÉÆÁÍ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / PARTIZAN - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÐÁÑÔÉÆÁÍ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / PARTIZAN - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Ο Μπεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να βρεθεί σήμερα (1/10, 16.00) στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο στο αριστερό "φτερό" της επίθεσης.

Ο Τάκης Λεμονής δεν είναι από τους προπονητές που θα κάτσουν να "φωτογραφίσουν" ενδεκάδα στις προπονήσεις. Κάνει πολλές δοκιμές και παρότι έχει πάρει τις αποφάσεις του ακόμα και δύο μέρες πριν από τα ματς, φροντίζει με έναν τρόπο να κρατάει τους παίκτες του στην «τσίτα».

Μία από τις πολλές δοκιμές που έκανε ενόψει του αγώνα με τον Ατρόμητο (1/10, 16.00) ήταν με τον Προτό στα γκολπόστ, τους Φιγκέιρας, Σισέ, Νικολάου και Κούτρη στην άμυνα, τους Ρομαό, Μάρτινς και Οφόε στα χαφ, τον Καρσελά και τον Μπεν στα «φτερά» και τον Τζούρτζεβιτς στην κορυφή.

Αν θα μπορούσε να κρατήσουμε κάτι από αυτές τις δοκιμές, έχει να κάνει με τον Μπεν που τον έχει στο μυαλό του ως εξτρέμ.

Επίσης, ο Αντρέ Μάρτινς είναι ένας ποδοσφαιριστής που θα ενεργοποιήσει ο Λεμονής και δεν αποκλείεται σήμερα (1/10) να ξεκινήσει τελικά βασικός. Να μην ήταν δηλαδή τόσο παραπλανητική η δοκιμή στην τελευταία προπόνηση.

Όσο για τη θέση του "κόφτη"; Ο Ρομαό έπαιξε βασικός με ΑΕΚ και Γιουβέντους, είναι σε θέση να ξεκινήσει και σε τρίτο ματς σε διάστημα μίας εβδομάδας; Ίσως δούμε τον Ζντιέλαρ ή τον Ταχτσίδη, τους οποίους επίσης δοκίμασε.

Επίσης, δεν υπάρχει η αίσθηση ότι π.χ. ο Μάριν θα αποτελέσει τον αντι-Φορτούνη. Πιο πολύ εκτιμούν στο Ρέντη ότι θα επιλεχθεί στο τέλος ο Οφόε παρά ο Γερμανός.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ