ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Παίζει" δυνατά ο Ερνάνι για Ντίναμο Ζάγκρεμπ

"Παίζει" δυνατά ο Ερνάνι για Ντίναμο Ζάγκρεμπ
Ερνάνι INTIME SPORTS

Ο Ερνάνι δεν αποκλείεται τελικά να πάρει φανέλα βασικού στο ματς της Τετάρτης (4/11, 21.45) με την Ντίναμο Ζάγκρεμπ. Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία των Πειραιωτών.

Όλα είναι ανοικτά πλέον για την ενδεκάδα σε ό,τι έχει να κάνει με το ένα "φτερό" της επίθεσης. Οι εμφανίσεις του Ερνάνι με Πλατανιά και Βέροια δεν έχουν περάσει απαρατήρητες και ήδη από την προπόνηση της Δευτέρας (2/11), ο Μάρκο Σίλβα έδειξε να έχει στο μυαλό του τον συμπατριώτη του για το αρχικό σχήμα.

Βέβαια, με τον Σίλβα κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά, όμως, είναι η πρώτη φορά από το ξεκίνημα της σεζόν που ο Ερνάνι συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να πάρει φανέλα βασικού.

Κατά τ’ άλλα, δεν θα έχει και πολλές αλλαγές η ενδεκάδα του Ολυμπιακού σε σχέση με αυτή της Βέροιας. Εξαιρουμένου του Ερνάνι που μπορεί να ξεκινήσει, οι Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σιόβας, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Σεμπά, Φορτούνης και Ιντέγε φαίνεται να έχουν τον πρώτο λόγο.

Στις υπόλοιπες ειδήσεις από το Ρέντη, ο Τσόρι συνέχισε τη θεραπεία του, ενώ και ο Μανιάτης δίνει τον δικό του αγώνα για να καταφέρει να ξαναμπεί σε ρυθμό αγώνων μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος. Ο δε Καμπιάσο προπονήθηκε ξανά κανονικά. Συντηρητικά πήγαν οι Μπουχαλάκης και Κολοβός.

Το πρωί της Τρίτης (3/11) η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 10:30 και για τα πρώτα 15 λεπτά θα είναι ανοικτή για τα ΜΜΕ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ