ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παίρνει χαφ ο Ολυμπιακός πριν από τη Λουκέρνη

Barcelona's Lionel Messi, left,  fights for the ball with Deportivo's Guilherme during a Spanish La Liga soccer match between Deportivo and Barcelona at the Riazor stadium in A Coruna, Spain, Sunday, April 29, 2018. (AP Photo/Lalo R. Villar)
Barcelona's Lionel Messi, left, fights for the ball with Deportivo's Guilherme during a Spanish La Liga soccer match between Deportivo and Barcelona at the Riazor stadium in A Coruna, Spain, Sunday, April 29, 2018. (AP Photo/Lalo R. Villar) AP PHOTO/LALO R. VILLAR

Οι "ερυθρόλευκοι" επιχειρούν να κλείσουν τον Γκιγιέρμε έως την Τετάρτη (8/8) για να προλάβουν να τον δηλώσουν στηνUEFA και να δώσει το "παρών" έστω στη ρεβάνς της Ελβετίας, κόντρα στη Λουκέρνη.

"Τρέχουν" οι εξελίξεις στο λιμάνι... Όλο το βάρος έχει πέσει πάνω στην απόκτηση του βασικού "κόφτη" και οι Πειραιώτες προσπαθούν να τον φέρουν στη χώρα μας ως την Τετάρτη (8/8), όπου μπορεί να γίνουν δύο αλλαγές από την αρχική λίστα που έδωσαν στηνUEFAγια τα ματς με την Λουκέρνη.

Όχι φυσικά για να παίξει στο παιχνίδι της 9ης Αυγούστου στο Καραϊσκάκη, αλλά τουλάχιστον να είναι διαθέσιμος για τη ρεβάνς της Ελβετίας. Ο Γκιγιέρμε της Λα Κορούνια είναι ο υπ' αριθμόν ένα στόχος του Ολυμπιακού και εδώ και τρεις μέρες οι άνθρωποι των Πειραιωτών βρίσκονται σε συζητήσεις με την ομάδα της Γαλικίας για την αγορά του Βραζιλιάνου χαφ.

Το κακό στην υπόθεση είναι ότι υπάρχουν κι άλλες ομάδες που εξετάζουν σοβαρά την περίπτωσή του και οι οποίες έχουν την οικονομική δυνατότητα να καλύψουν τα "θέλω" της Λα Κορούνια. Ομάδες από την Ισπανία, την Αραβία και την Βραζιλία συγκεκριμένα.

Ο δε Γκιγιέρμε έχει εκφράσει εξ αρχής την άποψή του ότι θα τον ενδιέφερε η προοπτική του Ολυμπιακού. Οι "ερυθρόλευκοι" λοιπόν παλεύουν να τον φέρουν έως την Τετάρτη (8/8) και υπάρχει αισιοδοξία ότι στο τέλος θα τα καταφέρουν.

AP Photo/Lalo R. Villar

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ