ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παίρνει Παπ Αμπού Σισέ ο Ολυμπιακός για το καλοκαίρι

Παίρνει Παπ Αμπού Σισέ ο Ολυμπιακός για το καλοκαίρι

Κοντά στην απόκτηση του Παπ Αμπού Σισέ βρίσκεται ο Ολυμπιακός για το καλοκαίρι. Πρόκειται για τον 22 ετών στόπερ της γαλλικής Αζαξιό.

Σε μια μεταγραφική κίνηση με ορίζοντα την επόμενη σεζόν προχωράει ο Ολυμπιακός, καθώς βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Παπ Αμπού Σισέ.

Πρόκειται για τον 22χρονο (14/9/1995), ύψους 197 εκατοστών κεντρικό αμυντικό της γαλλικής Αζαξιό, που την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο μετρά 19 συμμετοχές στο πρωτάθλημα (Ligue 2) και 1 στο Κύπελλο Γαλλίας.

Ο Σισέ ανακαλύφθηκε από την γαλλική ομάδα το καλοκαίρι του 2014, όταν και αποκτήθηκε από την AS Pikine (από τις ακαδημίες της οποίας ξεκίνησε το ποδόσφαιρο), αγωνίστηκε αρχικά στην Αζαξιό Β' και προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα τον Ιανουάριο του 2015.

Το συμβόλαιο του με την Αζαξιό ολοκληρώνεται τον προσεχή Ιούνιο και ο Ολυμπιακός έσπευσε να κλείσει τον παίκτη από τώρα για το καλοκαίρι.

Συνολικά έχει 65 συμμετοχές με τη φανέλα της Αζαξιό και είναι διεθνής με την Κ-20 της Σενεγάλης. Ο 22χρονος στόπερ έχει περάσει από ιατρικές εξετάσεις και πρόκειται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους Πειραιώτες.

Δείτε ένα βίντεο με τον παίκτη εν δράσει από το 2013, όταν αγωνιζόταν στην ομάδα της πατρίδας του σε ηλικία 18 ετών:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ