ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παίκτης του Ολυμπιακού ο Ρισβάνης

Παίκτης του Ολυμπιακού ο Ρισβάνης

Στα ερυθρόλευκα και επίσημα ντύθηκε ο Σπύρος Ρισβάνης, όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη (14/6) η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Οι πρώτες δηλώσεις του 23χρονου στόπερ.

Η συνεργασία του Ολυμπιακού με τον Σπύρο Ρισβάνη επισημοποιήθηκε την Τετάρτη (14/6), μέσω της ανακοίνωσης που εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Αναλυτικά:

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Σπύρο Ρισβάνη.

Αμέσως μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό, ο νεαρός κεντρικός αμυντικός προέβη στις παρακάτω δηλώσεις: "Ήρθα στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και με επέλεξαν.

Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να καταφέρω να καθιερωθώ και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Εγώ ως Ρισβάνης θα κάνω τα αδύνατα δυνατά και θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου και εύχομαι να κάνω ό,τι μπορώ όπως ξανά είπα, για να βοηθήσω την ομάδα μου".

Παίκτης του Ολυμπιακού ο Ρισβάνης
INTIME SPORTS

Το βιογραφικό σημείωμα του Έλληνα στόπερ στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Ο Σπύρος Ρισβάνης (1.96μ.) γεννήθηκε στις 3/01/1994 στην Καλαμάτα και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Στα εφηβικά του χρόνια, εντάχθηκε στην Ακαδημία του Παναθηναϊκού και στη συνέχεια αγωνίστηκε και στην πρώτη ομάδα.

Τον Ιανουάριο του 2015 μετέβη, ως δανεικός, στον Πανιώνιο και το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς (19/7) υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους κυανέρυθρους, ως ελεύθερος. Όσον αφορά στην καριέρα του με το εθνόσημο στο στήθος, μετράει 11 συμμετοχές με την Εθνική Ελπίδων, έχοντας κάνει το ντεμπούτο του στις 30 Μαρτίου 2015".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Και επίσημα στα ερυθρόλευκα ο Κούτρης
Ανακοίνωσε Σισέ ο Ολυμπιακός
Προχωράει για Μπονγκοντά ο Ολυμπιακός
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ