ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παιδιά από κάθε γωνιά του κόσμου στο Summer Camp

Παιδιά από κάθε γωνιά του κόσμου στο Summer Camp

Στην Β' περίοδο του Summer Camp της ΠΑΕ Ολυμπιακός συμμετέχουν παιδιά από την Αμερική, τη Σουηδία, το Κονγκό και την Αρμενία. Πρεμιέρα για το 1ο Piraeus Sports Camp. Κέρδισε τις εντυπώσεις η Σχολή της Καλιφόρνια.

Παιδιά από το Σικάγο, το Νιου Τζέρσεϊ, την Βοστώνη, την Σουηδία, το Κονγκό, την Αρμενία και φυσικά απ' όλη την Ελλάδα, συμμετέχουν στην Β' περίοδο του Summer Camp της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

"Ολυμπιακός, Summer Camp, τέσσερα αστέρια, τέσσερις ήπειροι! Ένας σύλλογος, μια διοργάνωση, μια φανέλα με τέσσερα αστέρια και παιδιά από τέσσερις ηπείρους (Ευρώπη, Ασία, Αμερική, Αφρική)! Η Β' περίοδος του Summer Camp της ΠΑΕ Ολυμπιακός ξεκίνησε εντυπωσιακά την Δευτέρα έχοντας συμμετοχές από όλη την Ελλάδα και απ' όλο τον κόσμο.

Η φήμη του Summer Camp της ΠΑΕ Ολυμπιακός μετά από 15 χρόνια έχει φτάσει στα πέρατα του κόσμου και το πρωί της Δευτέρας στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντο βρέθηκαν εξαιτίας αυτής της φήμης δέκα παιδιά από το Σικάγο των ΗΠΑ, δυο παιδιά από το Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ, ένα παιδί από την Βοστώνη των ΗΠΑ, ένα παιδί από την Αρμενία, δυο παιδιά από το Γκέτεμποργκ της Σουηδίας και ένα από το Κονγκό!

Ο Ολυμπιακός έχει εξαπλωθεί σ' όλο τον κόσμο αλλά ως μόνιμος Πρωταθλητής Ελλάδος έχει στα Camp του συμμετοχές και απ' όλη την Ελλάδα. Εκτός από την Αττική, έχουν έρθει στην Β' περίοδο παιδιά από την Πάτρα, την Επισκοπή, την Αράχωβα, τις Σέρρες, την Άρτα, την Λέβσο, την Τρίπολη, την Μύκονο, την Καλαμάτα, τα Τρίκαλα, τα Χανιά, τον Θεολόγο, την Κοζάνη, την Σαλαμίνα αλλά και την Θεσσαλονίκη.

Το Summer Camp θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 26 Ιουνίου και οι εκπλήξεις θα είναι πολλές και καθημερινές για τα παιδιά που συμμετέχουν!"

Εξαιρετικές εντυπώσεις από την Σχολή της Καλιφόρνια

Στο "5th Annual Swallows Cup" συμμετείχε η Σχολή του Ολυμπιακού στην Καλιφόρνια. Η Κ-15 πήρε την 1η θέση κερδίζοντας με 1-0 στον τελικό τους LA Galaxy, ενώ η Κ-14 έφτασε έως τον τελικό της διοργάνωσης αλλά ηττήθηκε με 2-1 από τους LAGSB.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

"Εξαιρετικές εντυπώσεις στο "5th Annual Swallows Cup" άφησε η Σχολή μας στην Καλιφόρνια! Η Σχολή συμμετείχε στο σπουδαίο τουρνουά της Καλιφόρνιας με 2 ομάδες οι οποίες έφτασαν σε ισάριθμους τελικούς κατακτώντας και κούπα!

Η Κ-15 υπό την καθοδήγηση του κ. Φρουσιάκη πήρε την 1η θέση κερδίζοντας με 1-0 στον τελικό τους LA Galaxy. Στον όμιλο η ομάδα μας πήρε επίσης την 1η θέση κερδίζοντας με 2-1 τους LA Galaxy, ενώ έμεινε στο 1-1 με την CPL Capo και έχασε με 2-1 από την Man United.

Η Κ-14 έφτασε έως τον τελικό της διοργάνωσης αλλά ηττήθηκε με 2-1 από τους LAGSB. Στον όμιλο ήταν πρώτη κερδίζοντας με 2-1 την CPL El Toro και με 4-1 την AYSO Extra Newport".

Πρεμιέρα για το 1ο PIRAEUS SPORTS CAMP

Ξεκίνησε την Δευτέρα (22/6) η πρώτη περίοδος των αθλητικών προγραμμάτων για το "1ο Piraeus Sports Camp", που διοργανώνει ο Δήμος Πειραιά με την υποστήριξη της ΠΑΕ Ολυμπιακός και προσφέρονται δωρεάν σε παιδιά των Δημοτικών σχολείων της πόλης.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

"Ξεκίνησε σήμερα η πρώτη περίοδος των αθλητικών προγραμμάτων του «1ο Piraeus Sports Camp», που διοργανώνει ο Δήμος Πειραιά με την υποστήριξη της ΠΑΕ Ολυμπιακός και προσφέρονται δωρεάν σε παιδιά των Δημοτικών σχολείων της πόλης.

Συνολικά, στην πρώτη περίοδο που θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή 26 Ιουνίου, συμμετέχουν 187 παιδιά από όλες τις γειτονιές του Πειραιά.

Για τέσσερεις εβδομάδες, σε τέσσερεις Δημοτικές Κοινότητες, τα παιδιά θα μάθουν δωρεάν τα μυστικά του Ποδοσφαίρου, της Κολύμβησης, του Μπάσκετ, του Βόλεϊ, του Ποδοσφαίρου Σάλας, του Μπάντμιντον. Το πρόγραμμα έχει πέντε προπονητικές ενότητες.

Παιδιά από κάθε γωνιά του κόσμου στο Summer Camp

Οι χώροι που διεξάγονται τα αθλητικά camps είναι οι εξής:

Ακτή Ξαβερίου- Κλειστό Γυμναστήριο Π. Σαλπέας

Καμίνια-Κλειστό Γυμναστήριο 15ου Δημοτικού Σχολείο (Μουτσοπούλου και Υμμητού)

Καστέλλα- Κλειστό Γυμναστήριο 2ου Λυκείου (Τζαβέλα)

Μαυρομιχάλη-Κλειστό Γυμναστήριο 3ου Λυκείου

Γήπεδα, παραλία Βοτσαλάκια

Περίοδοι Camp:

Α: 22-26 Ιουνίου

Β: 29 Ιουνίου-3 Ιουλίου

Γ: 6-10 Ιουλίου

Δ: 13-17 Ιουλίου

Ώρες Camp:

08:30-08:45 Προσέλευση Παιδιών

09:00-13:30 Δραστηριότητες

14:00-14:15 Αναχώρηση παιδιών

Για τα Camps Ποδοσφαίρου-Κολύμβησης, οι ώρες είναι οι εξής:

08:30-08:45 Προσέλευση Παιδιών

09:00-12:00 Ποδόσφαιρο

12:00-13:00 Πισίνα

13:45-14:00 Αναχώρηση Παιδιών.

Παιδιά από κάθε γωνιά του κόσμου στο Summer Camp

Εγγραφές:

Κάθε παιδί μπορεί να δηλώσει συμμετοχή σε μια μόνο περίοδο. Για την εγγραφή (δωρεάν) χρειάζεται ο κηδεμόνας να προσκομίσει Λογαριασμό ΔΕΗ ή ΟΤΕ. Ο

κηδεμόνας πρέπει να υπογράψει πως υπάρχει γνωμάτευση ιατρού για την υγεία του παιδιού.

Τα σημεία εγγραφών (Καθημερινά 10:00-14:00 έως και 3 ημέρες πριν από την ημερομηνία έναρξης της περιόδου):

Α’ Δημοτική Κοινότητα-Λ. Χατζηκυριακού 89 και Κλεισόβης -Τηλ: 2104599957

Β’ Δημοτική Κοινότητα- Δραγάτση 1Α-Τηλ: 2104220064

Δ’ Δημοτική Κοινότητα-Σπυρίδωνος, Πρώην Στρατόπεδο Παπαδογιωργή- Τηλ: 2104827026

Ε’ Δημοτική Κοινότητα-Καλλέργη 142-Τηλ: 2104622589

Δημοτικό Κολυμβητήριο Βοτσαλάκια (Καραγεώργη Σερβίας 6, Καστέλα),-Τηλ. 210-4100361, 210-4136355).

Οι παροχές για όλα τα παιδιά που θα συμμετέχουν είναι φανέλα του Ολυμπιακού, ελαφρύ γεύμα, φρούτο, βεβαίωση συμμετοχής".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ