ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Παγκόσμιο ρεκόρ ο Παπαπέτρου"

"Παγκόσμιο ρεκόρ ο Παπαπέτρου"
Παπαπέτρου, Γιαννούλης INTIME SPORTS

Απορούσαν στον Ολυμπιακό σχετικά με τη διαιτησία του Παπαπέτρου στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη. Τι λένε στις τάξεις των ''ερυθρόλευκων'' για τη ρεβάνς με την ΑΕΚ, αλλά και για την πρόσληψη Μαρκαριάν.

Ο Ολυμπιακός νίκησε με 3-0 τον Εργοτέλη, έστω και αν μέχρι να σκοράρει πέρασαν 71 λεπτά. Οι άνθρωποι της ομάδας του Πειραιά, ωστόσο, απορούσαν με τη διαιτησία του Παπαπέτρου. Χαρακτήριζαν παγκόσμιο ρεκόρ το γεγονός ότι αρνήθηκε να δώσει τέσσερα πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο, για να υποδείξει τελικά το λιγότερο απ' όλα.

Από εκεί και πέρα, στην ομάδα του Πειραιά επισημαίνουν ότι δεν ασχολούνται με το θέμα που έχει προκύψει και αφορά στο πότε θα διεξαχθεί εντέλει η ρεβάνς στο Κύπελλο με την ΑΕΚ. Τονίζουν ότι είναι θέμα της ΕΠΟ και της Superleague η ημερομηνία που θα οριστεί το παιχνίδι και ότι όποτε και αν γίνει αυτό η ομάδα θα πάει στο ΟΑΚΑ για τη νίκη.

Τέλος, επειδή πολλοί ρωτούσαν την άποψη των ''ερυθρόλευκων'' για την πρόσληψη του Σέρχιο Μαρκαριάν στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, η επίσημη θέση τους ήταν η εξής: ' 'Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον νέο ομοσπονδιακό τεχνικό''.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ