ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πάει στην άκρη η μεταγραφολογία στον Ολυμπιακό

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (SUPERLEAGUE 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ) ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ / ΜΙΡΑΛΑΣ /  ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ (ICON PRESS / ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (SUPERLEAGUE 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ) ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ / ΜΙΡΑΛΑΣ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ (ICON PRESS / ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ) ICON

Στο φως της δημοσιότητας έχουν βγει ένα σωρό ονόματα που απασχολούν τον Ολυμπιακό από το καλοκαίρι. Γιατί στο Ρέντη βγάζουν "σπυριά" με αυτά τα σενάρια και η προσπάθεια του Λεμονή να επαναφέρει τους παίκτες στην ελληνική πραγματικότητα.

Φυσικά και ο Ολυμπιακός έχει ανοικτές τις κεραίες του. Μπορεί να είναι Νοέμβριος και να απομένουν δύο μήνες από την έναρξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, ωστόσο στο λιμάνι βλέπουν την αγορά, ξέρουν σε ποιες θέσεις θα πρέπει να ενισχυθούν τον Ιανουάριο.

Ο Γενάρης βεβαίως είναι μία περίοδος που δύσκολα μπορεί να βρεθεί κάτι καλό. Πάντως, στον Ολυμπιακό είναι γεγονός ότι έχουν ανοίξει ξανά τα αρχεία τους και εξετάζουν κάποιες περιπτώσεις που τους έχουν απασχολήσει από το καλοκαίρι.

Η περίπτωση του Τοροσίδη είναι γνωστή εδώ και πολύ καιρό ότι εξετάζεται στο λιμάνι. Και το ξέρουν και οι πέτρες πλέον ότι ο “Τόρο” δείχνει θετικός στο να επιστρέψει στην Ελλάδα από εκεί που μέχρι πρότινος ήθελε να ψάξει ένα συμβόλαιο στην Ιταλία. Όσο για τον Μιραλάς; Είναι μία διαχρονική “καψούρα”. Έχουμε όμως πολύ δρόμο για αυτά.

Το κακό (για τον Λεμονή) σε όλη αυτή την ιστορία είναι ότι τα μεταγραφικά σενάρια έχουν απλώσει τα... πλοκάμια τους και εντός των τειχών του Ρέντη.

Ο 57χρονος τεχνικός που έχει αντιληφθεί τι συμβαίνει, προσπαθεί με κάθε τρόπο να εξηγήσει στους παίκτες του ότι αυτό που προέχει τη δεδομένη στιγμή είναι να κερδίσουν τον Πλατανιά.

Γενικότερα στον σύλλογο αφήνουν στην άκρη τις όποιες μεταγραφικές υποθέσεις. Στην παρούσα φάση προέχει το "6Χ6" στο πρωτάθλημα, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με τους Χανιώτες το μεσημέρι της Κυριακής (5/1, 15.00).

ΤΑ ΖΟΡΙΑ ΤΟΥ ΛΕΜΟΝΗ

Ο Λεμονής λοιπόν καλείται να δώσει κίνητρα στους παίκτες του για την αναμέτρηση με τον Πλατανιά. Δεν είναι και εύκολο να “ψήσεις” τους ποδοσφαιριστές ότι η ουραγός του βαθμολογικού πίνακα μπορεί να πάει στο Καραϊσκάκη και να δημιουργήσει προβλήματα στους “ερυθρόλευκους”.

Ο κόουτς των Πειραιωτών όμως τους εξηγεί (σε μία προσπάθειά του να βγάλει από το μυαλό τους και το 0-0 με την Μπαρτσελόνα) ότι ο Πλατανιάς θα είναι εξαιρετικά επικίνδυνος στο Φάληρο, καθώς πρόκειται πλέον για μία κατά κάποιο τρόπο άγνωστη ομάδα λόγω της αποχώρησης του Γιώργου Παράσχου.

Ότι όσοι επιστρατευτούν να φορέσουν τη φανέλα βασικού στην ομάδα των Χανίων, πέρα από το κίνητρο που θα είχαν ούτως ή άλλως να κόψουν βαθμούς από τον πρωταθλητή, θα έχουν και ένα έξτρα κίνητρο να αποδείξουν στον νέο τεχνικό ότι αξίζουν να κερδίσουν μία θέση στο ρόστερ του συλλόγου τους. Η χειμερινή μεταγραφική περίοδος που ανοίγει τις πύλες της σε δύο μήνες, δεν είναι μόνο για τον Ολυμπιακό, αλλά και για τον Πλατανιά.

Άλλο ένα ζόρι του Λεμονή είναι να επαναφέρει τους παίκτες του στην ελληνική πραγματικότητα. Κάποια στιγμή στην προπόνηση τους είπε ότι “αν θέλετε να ξαναπαίξουμε με την Μπαρτσελόνα του χρόνου, θα πρέπει να κερδίζουμε παιχνίδια τύπου Πλατανιά”.

Η αλήθεια είναι ότι ο κόουτς έχει κάνει πολύ μεγάλες προσπάθειες από την πρώτη μέρα παρουσίας του στον κόκκινο πάγκο, να δώσει στους παίκτες του να καταλάβουν ότι ο φετινός στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και όχι π.χ. οι διπλές αναμετρήσεις με την Μπαρτσελόνα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ