ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πάει να τους αιφνιδιάσει ο Σίλβα

Πάει να τους αιφνιδιάσει ο Σίλβα
Μάρκο Σίλβα INTIME SPORTS

Ο Σίλβα ζητάει από τους παίκτες του πίεση, έχοντας εντοπίσει κιόλας ότι οι «κανονιέρηδες» έχουν «θέματα» στα άκρα της άμυνας. Σεμπά και Σαλίνο διεκδικούν μία θέση στο αρχικό σχήμα!

Ο Μάρκο Σίλβα κάθισε και είδε την Άρσεναλ σε όλα τα παιχνίδια που έχει δώσει σε Αγγλία και Champions League. Κυρίως εστίασε στο ματς του Ζάγκρεμπ, εκεί όπου οι «κανονιέρηδες» τα βρήκαν σκούρα απέναντι στην παρέα του Πάολο Μασάντο. Εκεί διαπίστωσαν ότι οι Λονδρέζοι παρουσίασαν αδυναμίες στις «στημένες μπάλες».

Το σίγουρο είναι ότι ο Πορτογάλος τεχνικός γενικότερα δεν έχει τρομάξει με την Άρσεναλ, η οποία σε καμία περίπτωση δεν είναι αχτύπητη. Ίσα-ίσα που έχει τρωτά σημεία. Και μάλιστα έχει αρκετά. Αρκεί βεβαίως, οι παίκτες του να παίξουν έξυπνα και να βγάλουν στον αγώνα το στοιχείο του… αιφνιδιασμού. Πρώτος και καλύτερος αυτός που φαίνεται ότι σκοπεύει να τους ξαφνιάσει είναι ο ίδιος ο Σίλβα.

Ο Βενγκέρ περιμένει έναν Ολυμπιακό με φουλ άμυνα και τοποθέτηση… πούλμαν μπροστά στην εστία του Ρομπέρτο. Λαμβάνοντας υπόψη τα όσα δοκίμασε την τελευταία μέρα ο Σίλβα στο Ρέντη, τότε δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε εκπλήξεις.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πορτογάλος δεν έχει στο μυαλό του μόνο την ενδεκάδα της... Μπάγερν. Δηλαδή με τον Σαλίνο στα χαφ και τους Καμπιάσο – Κασάμι να του «συμπαραστέκονται». Από κάποιες δοκιμές στο Ρέντη φαίνεται αποφασισμένος να προχωρήσει σε μία έκπληξη. Μία έκπληξη που ακούει στο όνομα του Σεμπά!

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Εστορίλ λοιπόν έχει τις πιθανότητες του να ξεκινήσει και να περάσει στο ένα «φτερό» της επιθετικής γραμμής (στο απέναντι έχει το προβάδισμα ο Πάρντο έναντι του Ερνάνι). Κάπου εδώ «κολλάει» κιόλας το γεγονός ότι ο Σίλβα έχει δει ότι η Άρσεναλ βγάζει κάποιες αδυναμίες στα άκρα της άμυνάς της με τους Μπεγερίν (δεξιά) και Μονρεάλ ή Γκιμπς (αριστερά). Η παρουσία του Σεμπά λοιπόν στην ενδεκάδα θα έχει μία βάση, γιατί θα θέλει να "χτυπήσει" τους Λονδρέζους από τις πτέρυγες και να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα του Βραζιλιάνου και του Πάρντο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Υπομονή και σε λίγες ώρες θα γνωστοποιηθεί η ενδεκάδα. Πάντως, φρόντισε παραμονή του αγώνα να... ανάψει φωτιές σχετικά με την ενδεκάδα και από εκεί που έμοιαζε σίγουρο ότι ο Σαλίνο θα ξεκινούσε, τώρα δεν φαίνεται και τόσο δεδομένο. Άφησε να εννοηθεί ο Σίλβα ότι έχει δίλημμα για το αν θα πάει με «φορτωμένο» τον άξονα (με Σαλίνο στα χαφ) ή θα επιλέξει το αγαπημένο του 4-2-3-1 με τον Σεμπά στο αρχικό σχήμα. Το περίεργο στην όλη ιστορία είναι ότι ο Ερνάνι και πάλι δεν φαίνεται να βρίσκεται στις βασικές επιλογές του προπονητή του. Εκτός πια κι αν κρύβεται τόσο καλά ο κόουτς των νταμπλούχων Ελλάδας.

Σίγουροι θα πρέπει να θεωρούνται για τις υπόλοιπες θέσεις οι Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σιόβας, Μαζουακού, Καμπιάσο, Κασάμι, Φορτούνης, Πάρντο και Ιντέγιε. Οπότε μένει ο… 11ος που θα αποφασιστεί ανάλογα με το σύστημα που θα επιλέξει τελικά ο Σίλβα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ