ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πάει Κροατία ο Χάσι

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÐÁÑÔÉÆÁÍ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - PARTIZAN (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÐÁÑÔÉÆÁÍ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - PARTIZAN (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κοσοβάρος τεχνικός του Ολυμπιακού, Μπέσνικ Χάσι, σκοπεύει να πεταχτεί μέχρι την Κροατία και να πάρει μία γεύση της Ριέκα από κοντά, όπως είχε συμβεί και με την Παρτιζάν. Πιθανότατα το Σάββατο 12 Αυγούστου θα βρεθεί στο Ριέκα – Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Η «κατασκοπία» αρχίζει αμέσως στον Ολυμπιακό για την Ριέκα. Δεν πρόκειται να κάτσουν με σταυρωμένα τα χέρια. Από την Παρασκευή (4/8) έχουν πάρει όλα ταDVDαπό τους αγώνες της Ριέκα με τα ματς κόντρα στη Νιου Σεντς και τη Ζάλτσμπουργκ στα προκριματικά τουChampionsLeague.

Όμως, ο Μπέσνικ Χάσι έχει σκοπό να δει τους Κροάτες από κοντά. Το είχε κάνει και με την Παρτιζάν. Είχε πάει στο Μαυροβούνιο για να την δει στη ρεβάνς με την Μπούντουτσνοστ.

Πότε σκοπεύει λοιπόν να πάει στην Κροατία να παρακολουθήσει από κοντά την Ριέκα; Πιθανότατα όχι την Δευτέρα (7/8) στο εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος με την Όσιγιεκ.

Θα προτιμούσε να πάρει το αεροπλάνο για Κροατία το παραπάνω Σάββατο (12/8) που η Ριέκα υποδέχεται την Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Θα είναι ένα ντέρμπι και εκτιμά ο Χάσι ότι η Ριέκα στο συγκεκριμένο ματς θα «αποκαλυφθεί» περισσότερο απ’ ό,τι με την Όσιγιεκ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ