ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πάει για αντι-Φιγκέιρας ο Ίγκορ Σίλβα

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ EUROKINISSI SPORTS

O 21χρονος Βραζιλιάνος δεξιός μπακ του Αστέρα Τρίπολης, Ίγκορ Σίλβα, όπως και ο Κυριάκος Κιβρακίδης, βρίσκονται στη βάση δεδομένων του Ολυμπιακού από τον περσινό χειμώνα. Ο Ολυμπιακός μετά τον Πασαλίδη του Αστέρα "καπάρωσε" και το άλλο ταλεντάκι των Αρκάδων.

Τη στιγμή που στην Πορτογαλία οργιάζουν οι φήμες ότι θα "σκάσει" πρόταση για τον Ντιόγο Φιγκέιρας, είναι λογικό στον Ολυμπιακό να ανοίγουν ξανά τα... κιτάπια τους και να βλέπουν τις διάφορες επιλογές που έχουν στα χέρια τους από την εγχώρια αγορά για το δεξί άκρο της άμυνας, με τον Ιγκορ Σίλβα του Αστέρα Τρίπολης να φαντάζει πλέον φαβορί!

Μάλιστα, λέγεται ότι ο Ολυμπιακός τον έχει ήδη "καπαρώσει" όπως συνέβη και με το άλλο ταλεντάκι του Αστέρα, τον 21χρονο στόπερ Τριαντάφυλλο Πασαλίδη.

Τον Ίγκορ τον είχαν "σταμπάρει" από πέρσι τέτοια εποχή στο Λιμάνι, όπως είχε συμβεί και με τον Κιβρακίδη τοτ Ατρομήτου. Φαίνεται όμως ότι την κούρσα την κέρδισε ο Βραζιλιάνος, ο οποίος θα πιάσει Λιμάνι αν και εφόσον φύγει ο Φιγκέιρας τον Ιανουάριο. Ειδάλλως θα πάει για το καλοκαίρι, όπως και ο Πασαλίδης.

Ο Ίγκορ πέρσι ταλαιπωρήθηκε με έναν σοβαρό τραυματισμό με αποτέλεσμα να χάσει σχεδόν όλο τον β' γύρο. Φέτος έχει 11 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 2 στο Κύπελλο.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ