ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΑΕ Ολυμπιακός: "Η "εξυγίανση" των λαθραίων, του υποκόσμου και των στοιχηματζήδων"

ΠΑΕ Ολυμπιακός: "Η "εξυγίανση" των λαθραίων, του υποκόσμου και των στοιχηματζήδων"

Σε μια σειρά από καταγγελίες προχώρησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός μέσα από μια επιθετική ανακοίνωση που εξέδωσε λίγη ώρα μετά το τέλος του ημιτελικού με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Χαρακτηρίζει παράνομη την ΕΠΟ και φωτογραφίζει τον Δ. Μελισσανίδη.

Έντονα ήταν τα παράπονα των ανθρώπων του Ολυμπιακού για όσα συνέβησαν μετά το τέλος της αναμέτρησης με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και αργά το βράδυ η πειραϊκή ΠΑΕ προχώρησε και επίσημα σε καταγγελίες.

Μέσω ανακοίνωσης η ΠΑΕ Ολυμπιακός επιτέθηκε στην ΕΠΟ, στον κ. Κουτσοκούμνη και την διαιτησία, ενώ "φωτογράφισε" τον Δημήτρη Μελισσανίδη και κατήγγειλε χούλιγκανς στο ΟΑΚΑ που "αλώνιζαν στον αγωνιστικό χώρο, έφτυναν και έβριζαν ποδοσφαιριστές, ανενόχλητοι υπό την αδράνεια της αστυνομίας".

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ζήσαμε απόψε το τελευταίο επεισόδιο της "εξυγίανσης", της παράνομης διοίκησης της ΕΠΟ, του κυρίου Κουτσοκούμνη.

Της παρέας η οποία έχει διαλύσει το ποδόσφαιρο από την Α' μέχρι την Γ' Εθνική Κατηγορία και φυσικά δεν θα σταματούσε στο Κύπελλο...

Ζήσαμε απόψε την "εξυγίανση" των διαιτητών, οι οποίοι προκαλούν την κοινή γνώμη.

Ζήσαμε σήμερα την "εξυγίανση" των χούλιγκανς, οι οποίοι αλώνιζαν στον αγωνιστικό χώρο, έφτυναν και έβριζαν ποδοσφαιριστές. Των χούλιγκανς, οι οποίοι ανενόχλητοι, κατά δεκάδες, αλώνιζαν στα αποδυτήρια, έβριζαν και απειλούσαν, υπό την αδράνεια της ΕΛ.ΑΣ.

Ζήσαμε τους δραστήριους παρατηρητές, οι οποίοι αντί να ασχοληθούν με τη δουλειά τους και με τα έκτροπα, προσπαθούσαν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα! Θα είναι τυφλοί;

Η "εξυγίανση" των λαθραίων, του υποκόσμου και των στοιχηματζήδων πηγαίνει, δυστυχώς, το ποδόσφαιρο στη Γ' Εθνική. Εκεί όπου ανήκουν αυτοί, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για όσα συνέβησαν.

Καληνύχτα σας...".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Καταγγέλλει χούλιγκανς και αστυνομία ο Ολυμπιακός
Ο καυγάς Θεοδωρίδη - Δημητριάδη - Δουρέκα στη μικτή ζώνη
Θεοδωρίδης: "Κύπελλα έχουμε όσα θέλουμε, τους χαρίζουμε ένα"
Λεμονής: "Κατάντησε να είναι ο Πανιώνιος ο πιο σοβαρός διεκδικητής του τίτλου"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ