ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΑΕ Ολυμπιακός για Σαββίδη: "Αρκετά πια με τις γελοιότητες, ας πληρώσει αυτά που χρωστάει!"

ΠΑΕ Ολυμπιακός για Σαββίδη: "Αρκετά πια με τις γελοιότητες, ας πληρώσει αυτά που χρωστάει!"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός πήρε θέση για την συμφωνία του Ιβάν Σαββίδη με τη Super League για την χορηγία του πρωταθλήματος, την χαρακτηρίζει "δήθεν συμφωνία" και κάνει λόγο για γελοιότητες, ζητώντας από τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ να πληρώσει αυτά που χρωστάει.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός πήρε θέση για την συμφωνία του Ιβάν Σαββίδη με τη Super League για την χορηγία του πρωταθλήματος την επόμενη διετία, την χαρακτηρίζει "δήθεν συμφωνία" και κάνει λόγο για γελοιότητες, ζητώντας παράλληλα από τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ να πληρώσει αυτά που χρωστάει και δεν τα έχει πληρώσει εδώ και μήνες.

"Ας αφήσει ο κύριος Σαββίδης τα επικοινωνιακά τρικ και τις πληρωμές με τα... λόγια από τη Λίγκα μέχρι τη... FIFA και ας πληρώσει αυτά που ήδη χρωστάει στον συνεταιρισμό και δεν τα έχει πληρώσει εδώ και μήνες. Ας πληρώσει και την επόμενη χρονιά όπως προβλέπεται από τα συμφωνηθέντα και αν θέλει και επέκταση της συμφωνίας, αυτό θα συζητηθεί στο συμβούλιο της Λίγκας και πουθενά αλλού. Αρκετά πια με τις γελοιότητες", τονίζεται από την πλευρά των "ερυθρολεύκων".

Χθες (14/5), όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, σε συμφωνία με τον Ιβάν Σαββίδη ήρθε η αντιπροσωπία της Super League που βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη για να συζητήσει με τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ για το θέμα χορηγίας στην διοργανώτρια αρχή που είχε "κολλήσει" εδώ και λίγους μήνες, ύψους 5.000.000 ευρώ και θα ισχύει για δυο χρόνια (2018-19 και 2019-20) με την εταιρεία συμφερόντων του Σαββίδη, Σουρωτή AE. Αυτό που συμφωνήθηκε επίσης είναι να δοθεί και 1.000.000 ευρώ για την φετινή χρονιά προκειμένου να καλυφθούν και κάποια οικονομικά προβλήματα και "τρύπες" που είχε η Λίγκα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ