ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΑΕ Ολυμπιακός: "Έχουν ξεφτιλιστεί σε όλη την Ελλάδα"

ΠΑΕ Ολυμπιακός: "Έχουν ξεφτιλιστεί σε όλη την Ελλάδα"

Διαβάστε τα όσα αναφέρει η θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την διαιτησία της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Καλούν σε παραίτηση τον Κουτσοκούμνη οι Πειραιώτες, επίθεση και σε Τριτσώνη, Κουκουλάκη.

Ο Ολυμπιακός πέρασε με ανατροπή από το Περιστέρι, κερδίζοντας με σκορ 2-1 τον Ατρόμητο, εξασφαλίζοντας έτσι την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ωστόσο η διαιτησία του ρέφερι Αρετόπουλου και του πρώτου βοηθού Κωσταρά, δημιούργησε έντονο εκνευρισμό στις τάξεις των Πειραιωτών.

Μέσω επίσημης θέσης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, οι "ερυθρόλευκοι" θέτουν ερωτήματα για τα διαιτητικά λάθη στο Περιστέρι, καλούν σε παραίτηση τον Κώστα Κουτσοκούμνη και τονίζουν ότι οι Τριτσώνης και Κουκουλάκης "θα πρέπει να έχουν συνειδητοποιήσει ότι έχουν ξεφτιλιστεί σε όλη την Ελλάδα".

Η θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Εμείς δεν είμαστε κατίνες σαν κάποιους άλλους και αντιμετωπίζουμε το ποδόσφαιρο σοβαρά. Ο Ολυμπιακός είναι τεράστιος και έχει ομάδα με ποιότητα για να ξεπερνά και εγκλήματα που αλλοιώνουν έναν αγώνα όπως τον αποψινό και να φτάνει στη νίκη.

Βλέπουν όλοι τι γίνεται και καταλαβαίνουν. Είδατε χθες, είδατε και σήμερα. Είναι ανθρώπινο λάθος να είναι τέσσερις παίκτες off side μπροστά στον κύριο Κωσταρά και να τους αφήνει να σκοράρουν;

Η εγκληματική διαιτησία του κ. Αρετόπουλου είναι φυσιολογική; Πρέπει επιτέλους να σεβαστούν τον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας.

Μετά από αυτά που βλέπουμε τον τελευταία καιρό της... εξομάλυνσης, φανταζόμαστε ότι καταλαβαίνουν όλοι ότι ο υπεύθυνος της εξομάλυνσης, ο κύριος Κουτσοκούμνης, θα έπρεπε ήδη να έχει παραιτηθεί.

Και οι κύριοι Τριτσώνης και Κουκουλάκης θα πρέπει να έχουν συνειδητοποιήσει ότι έχουν ξεφτιλιστεί σε όλη την Ελλάδα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ