ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ουσίγιος στο Sport24.gr: "Δεν υπάρχει θέμα Κούτρη"

Ουσίγιος στο Sport24.gr: "Δεν υπάρχει θέμα Κούτρη"

Ο αθλητικός διευθυντής της Γουέστ Χαμ, Μάριο Ουσίγιος, σχολίασε στο Sport24.gr δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει εισηγηθεί την απόκτηση του Λεονάρντο Κούτρη.

Τα σενάρια που θέλουν τον Λεονάρντο Κούτρη να βρίσκεται πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα της Γουέστ Χαμ έκαναν εκ νέου την εμφάνισή τους την Τρίτη (30/5). Τα "σφυριά" θα κινηθούν για την απόκτηση δύο αμυντικών την ερχόμενη (θερινή) μεταγραφική περίοδο κι ο ένας εξ αυτών σύμφωνα με το "football.london" είναι ο 23χρονος αριστερός μπακ του Ολυμπιακού, ο οποίος εμφανίζεται πολύ πιθανό να πουληθεί και γι' αυτό οι "ερυθρόλευκοι" φέρεται να έχουν ήδη δώσει εντολή στους ατζέντηδες που συνεργάζονται, να προτείνουν παίκτες για την ίδια θέση.

Ο Λεονάρντο Κούτρης δεδομένα απασχολεί αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες, από διαφορετικά πρωταθλήματα. Όπως επίσης δεδομένα στον Ολυμπιακό βλέπουν με καλό μάτι μια υπερήφανη πώληση του (υπάρχει από πίσω και ο Τσιμίκας) και την προτιμούν από άλλων εξίσου περιζήτητων συμπαικτών του. Για αυτό άλλωστε η “ερυθρόλευκη” ηγεσία έχει ζητήσει κι από πρωτοκλασάτους ατζέντηδες (Μέντες και Κουτσολιάκο) να ασχοληθούν με την υπόθεση κι ας ανήκει ο άσος στο Γραφείο του Νίκου Κλιτσίδη!

Το ερώτημα είναι αν ο Κούτρης μπορεί να πιάσει τέτοια υπεραξία ώστε να φτάσουν στα Γραφεία της πλατείας Αλεξάνδρας στον Πειραιά προτάσεις που να προσεγγίζουν τα 10 εκατομμύρια ευρώ. Γιατί στη διεθνή πιάτσα είναι άκρως επιφυλακτικοί για το κατά πόσο ο Κούτρης μπορεί να φέρει πάνω από 5 με μάξιμουμ τα 6 εκατομμύρια ευρώ(3 είναι η τωρινή χρηματιστηριακή του αξία)!

Το Sport24.gr κατάφερε να επικοινωνήσει με τον αθλητικό διευθυντή της Γουέστ Χαμ, Μάριο Ουσίγιος, θέλοντας να μάθει αν θα γίνει πρόταση από τους Λονδρέζους για τον Ροδίτη ακραίο αμυντικό. Πόσο μάλλον αν έχει εισηγηθεί στον Μανουέλ Πελεγκρίνι την απόκτησή του αλλά και αν ισχύουν τα δημοσιεύματα που τον εμφανίζουν έτοιμο να διαθέσει περίπου 11 εκατομμύρια για τον "ερυθρόλευκο" μπακ.

Θυμίζουμε πως ο 60χρονος Αργεντινός αθλητικός διευθυντής για περίπου τέσσερις μήνες δούλεψε στον Ολυμπιακό (από τον Ιούνιο έως τον Οκτώβριο του 2017) ενώ σύμφωνα με την πιάτσα agents συνεχίζει να διατηρεί πολύ καλή σχέση με τους "ερυθρόλευκους", έχοντας; την δυνατότητα να μιλάει απευθείας με Μαρινάκη και Βρέντζο.

"Δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Κούτρη. Κανένα απολύτως. Είναι ανύπαρκτο..." μας είπε ο Ουσίγιος και μάλιστα ήταν κατηγορηματικός, ζητώντας μάλιστα να το βάλουμε ως δήλωση του. Αν τον πιστέψουμε, λοιπόν, η Γουέστ Χαμ δεν πρόκειται να να κινηθεί για τον διεθνή Έλληνα αριστερό μπακ χαφ ενώ στην ίδια θέση πριν από λίγα χρόνια αγόρασε από τον Ολυμπιακό τον Αρτούρ Μαζουακού.

Εκτός από τα "σφυριά" το όνομα του Κούτρη έχει συνδεθεί τον τελευταίο καιρό με ουκ ολίγες ομάδες, όπως τη Μαρσέιγ, τη Λέστερ, την Έβερτον, τη Νιούκαστλ, τη Μπενφίκα και την Πόρτο, ενώ στην Ιταλία Σαμπντόρια και Τζένοα εξακολουθούν να παρακολουθούν την περίπτωσή του.

Τον Ιανουάριο, άλλωστε, η Τζένοα έκανε επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Κούτρη, προσφέροντας "σπαστά" 5.500.000€, αλλά η απάντηση του Ολυμπιακού ήταν αρνητική. Ο Ολυμπιακός τον απέκτησε από τον ΠΑΣ Γιάννινα με ένα ποσό κοντά στις 350.000 ευρώ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ