ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δύο παιδιά της Ακαδημίας του Ολυμπιακού έζησαν το όνειρο τους με τον Μέσι

Δύο παιδιά της Ακαδημίας του Ολυμπιακού έζησαν το όνειρο τους με τον Μέσι
INTIME SPORTS

Δύο ποδοσφαιριστές της ομάδας Κ-17 του Ολυμπιακού που ήταν ball boys στον αγώνα με την Μπαρτσελόνα, μίλησαν στην επίσημη ιστοσελίδα των "ερυθρολεύκων" για το αντάμωμα τους με τον Λιονέλ Μέσι. (video)

Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε την Μπαρτσελόνα τόσο σε επίπεδο Champions League, όσο και στο Youth League, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά στην ιστορία των Πειραιωτών ως οικοδεσπότες.

Για μικρούς και μεγάλους ο Λιονέλ Μέσι αποτέλεσε πόλο έλξης, αφού μιλάμε για τον κορυφαίο παίκτη στον κόσμο τα τελευταία χρόνια.

Δεν ήταν μόνο ο πιτσιρικάς που αγκάλιασε και φίλησε τον Μέσι στο 21ο λεπτό της αναμέτρησης του Φαλήρου ή αυτός που στο 84' μπούκαρε επίσης στον αγωνιστικό χώρο για να βγάλει σέλφι με τον Αργεντίνο σταρ!

Ήταν και δύο νεαροί ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, που αγωνίζονται στην Κ-17, που είχαν την ευκαιρία μετά από το τέλος του αγώνα να συναντήσουν τον Μέσι.

Ο Απόστολος Κοτσιανούλης και ο Κωνσταντίνος Μούγιος ήταν ball boys στο παιχνίδι του "Γ. Καραϊσκάκης", στο τέλος του αγώνα έσπευσαν να αγκαλιάσουν τον Αργεντίνο σταρ και μίλησαν στο olympiacos.org γι' αυτή την εμπειρία.

"Ήταν ένα όνειρο. Να συναντήσω από κοντά το είδωλο μου. Από το ζέσταμα περίμενα να τρέξω να πιάσω την μπάλα που είχε αγγίξει ο Μέσι. Όταν τελείωσε ο αγώνας πήγα και τον αγκάλιασα. Ήταν μια μαγική στιγμή.

Μακάρι στο μέλλον να είμαι και εγώ στην μεγάλη ομάδα του Ολυμπιακού και να παίξω με τέτοιους αντιπάλους", δήλωσε ο 16χρονος εξτρέμ Απόστολος Κοτσιανούλης.

"Από το πρωί στο σχολείο σκεφτόμουν αυτή τη στιγμή. Ονειρευόμουν να δω το βράδυ τον Μέσι. Όλα τα παιδιά αυτό συζητούσαμε. Σε μια φάση ήρθε κοντά σε μένα και εγώ κόλλησα. Δεν μπορούσα να πάρω τα μάτια μου από πάνω του. Είναι μάγος.

Όταν τελείωσε ο αγώνας πήγα κοντά του. Ήταν φοβερό το συναίσθημα. Ονειρεύομαι να παίξω και εγώ με τον Ολυμπιακό στο Champions League όπως έκανε ο Θανάσης Ανδρούτσος και ο Δημήτρης Νικολάου", τόνισε από την πλευρά του ο επίσης 16χρονος Κωνσταντίνος Μούγιος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Video: η αγκαλιά και το φιλί του πιτσιρικά στον Μέσι
Ένχελς: Τίποτα πιο τρομακτικό από αυτή τη φωτογραφία
Τα "πήρε" με Μποτία ο Μέσι
Προτό: Ευχαριστώ τον Χάσι, γι' αυτό που έζησα
"Μπράβο" και "καμπανάκια" Λεμονή στους παίκτες
Κούτρης: "Καταθέσαμε την ψυχή μας με την Μπαρτσελόνα"
Όταν γίνονται... ντου για τον Μέσι!
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ